Last news in Fakti

16 Август, 2019 15:07 4 020 1

Затвор за руснак, запалил BMW-то на бившата си в Хасково

  • дмитрий стоянов-
  • хасково-
  • палеж

Дмитрий Стоянов ще излежи 10-месечна присъда

Затвор за руснак, запалил BMW-то на бившата си в Хасково - 1
Снимка: Haskovo.info

Хасковският районен съд определи наказание от 10 месеца затвор за 41-годишния руски гражданин Дмитрий Стоянов след споразумение.

Стоянов беше признат за виновен в палежа на лек автомобил BMW, собственост на бившата му жена. Престъплението било извършено на 8 юни на кръстовището между улиците „Драгоман“ и „Кресна“ в Хасково. Той е подбудител и помагач в съучастие с Тодор Маринов, обвинен като извършител.

Цитиран от Haskovo.info, пред съда руснакът заяви, че се признава виновен и съжалява за това което се е случило.

Първоначалното споразумение с прокуратурата беше за 8 месеца затвор, но заради високата обществена опасност съдът увеличи наказанието до 10 месеца. Определението на съда е окончателно и не подлежи на обжалване и протест.

Маринов също сключил споразумение с прокуратурата, но по време на съдебното заседание се е отказал от него, допълват от регионалното издание. Той заявил, че делото му да продължи по общия ред, което е прието от съда, а делото – върнато на прокуратурата.

И двамата са с криминални досиета. Стоянов е осъждан за наркотици. Излязъл от затвора през април.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наблюдател

    6 1 Отговор
    Екстрадирайте го веднага в Раша, тук и нашите боклуци са ни достатъчни!