Last news in Fakti

21 Август, 2019 16:50 2 469 5

Пътник преби и ограби таксиджия, свали му и ризата от гърба

  • побой-
  • таксиметров шофьор

43-годишният пътник от село Горни Лом, криминално проявен, е задържан в РУ Монтана за срок до 24 часа

Пътник преби и ограби таксиджия, свали му и ризата от гърба - 1

Пътник удари и ограби таксиметров шофьор в Монтанско. Случката се разиграла на 20 август около 20 часа - трима жители на видинското село Горни Лом - двама мъже на 43 и 25 години и 19-годишна жена пътували през г Монтана в посока към Горни Лом в лек автомобил "Дачия Сандеро" с видинска регистрация, управляван от 50-годишен жител на видинското село Средогрив.

43-годишният пътник имал уговорка с 50-годишния водач да ги превози от Горни Лом до Владимирово и обратно - срещу заплащане. На връщане, на ул. "Климент Охридски" в Монтана възникнал конфликт между водача и 43-годишния пътник, при което пътникът нанесъл удари в областта на лицето и тялото на водача, скъсал ризата му и я взел заедно с намиращото се в джоба ѝ портмоне със сумата от 65 лв.

Полицейските служители установили тримата пътници от Видин в района на автогара Монтана. Отнетите вещи са върнати на водача на лекия автомобил. 43-годишният пътник от село Горни Лом, криминално проявен, е задържан в РУ Монтана за срок до 24 часа.

По случая е образувано досъдебно производство за грабеж в РУ Монтана.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    33 0 Отговор
    ЕТНОСА МУ Е ОТ МАЛЦИНСТВОТО ТЬЙ НАРЕЧЕНИТЕ ПО ТОЛЕРАСТКИ Р О М
  • 2 ДЪРЖАВАТА ГИ РАЗМНОЖАВА

    34 0 Отговор
    В СЕВЕРОЗАПАДА ИМА СЕЛА С 90% И ДАЖЕ 100% ЦИГАНСКО НАСЕЛЕНИЕ, ПОКРАЙНИНИТЕ НА ЛОМ, МОНТАНА И ВРАЦА СА ОГРОМНИ ЦИГАНСКИ ГЕТА, ВЪПРЕКИ ТОВА ВИЕ ЕЖЕМЕСЕЧНО ГИ СПОНСОРИРАТЕ ДА РАЖДАТ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ, И ТЕ СЕ ЗАНИМАВАТ САМО С ТОВА - ЗАЧЕВАТ ВСЯКА ГОДИНА ПО 1 РОЖБИЧКА . . .
  • 3 А такситата

    13 8 Отговор
    Долна кочина винаги има за какво да ги биеш

    Коментиран от #4

  • 4 Гост шофер

    10 1 Отговор

    До коментар #3 от "А такситата":

    Голем бияч си!!!
  • 5 Гонзо

    1 0 Отговор
    Ял е дървото. Още го боли главата от бухалките сигурно.