Last news in Fakti

26 Август, 2019 13:12, обновена 26 Август, 2019 13:14 5 548 3

Задържаха 27-годишен мъж за убийството в село Гранит

  • гранит

Престъплението в Старозагорско беше извършено през нощта на 22 срещу 23 август

Задържаха 27-годишен мъж за убийството в село Гранит - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

27-годишен мъж е задържан като заподозрян за убийството в село Гранит, съобщиха от пресцентъра на МВР. С прокурорско постановление на мъжа е наложена мярка за задържане до 72 часа.

През нощта на 22 срещу 23 август жител на село Гранит сигнализирал в полицията, че е чул изстрели в близост до дома си. Незабавно пристигналият на място полицейски екип е установил в съседен имот мъж в безпомощно състояние. По тялото му е установена огнестрелна рана. Пристигналите медици са констатирали смъртта на младия мъж. На мястото е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство. В резултат на предприетите оперативно-издирвателни действия криминалистите установили извършителя – 27-годишен мъж от село Гранит.

Работата по случая продължава под ръководството на Окръжната прокуратура в Стара Загора.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 3 Отговор
    ПАК УБИИЦИ ПСИХАРИ МУТРИ СВОДНИЦИ ДИЛЬРИ ШАНАДЖИИ МРЕТЕ БРЕ БОКЛУЦИ ПРЕСТЬПНИ
  • 2 Ххх

    9 0 Отговор
    А така малко по - конкретна информация да бяхте посочили - простреляли там някакъв, ама какъв е тоя, крадец ли е, в имота на тоя, дето го е прострелял ли е бил. Иначе у нас си е така, ако застреляш крадец, тежко ти, ако вървиш по законовия ред, за крадеца обикновено няма последствия и пиеш една студена вода.
  • 3 Тони Шайката

    7 1 Отговор
    По времето на прасето Тиква престъпността ескалира, особено тежките престъпления.