Last news in Fakti

8 Септември, 2019 11:46 6 367 2

Втори задържан за убийството в Кюстендил

  • убийство-
  • кюстендил

До убийството се стигнало след скандал в дома на възрастния мъж

Втори задържан за убийството в Кюстендил - 1

Двама души - мъж на 75 години и 35-годишна жена - са задържани след извършено убийство на 45-годишен мъж в Кюстендил, съобщиха от полицията.

Сигналът за убийството е получен вчера следобяд, след скандал в дома на 75-годишния мъж в кюстендилския квартал "Герена". След задържането на собственика на апартамента, е открито тялото на жертвата, в храсти край жилищния блок.

По-късно е задържана и жената. По данни на разследващите двамата сами съобщили на полицията къде се опитали да укрият тялото.

До убийството се стигнало след скандал в дома на възрастния мъж, където по-младият бил на гости. След голямо количество алкохол възникнал скандал, който завършил фатално. Смъртта е настъпила след нанесени множество удари по тялото на жертвата.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дайте ми гадже назаем

    3 2 Отговор
    .....
  • 2 секс

    8 1 Отговор
    По-младия мъж си е поискал от жената и е станал каламбурът.