Last news in Fakti

9 Септември, 2019 12:21 3 392 14

Пиян тийнейджър сътвори здрав екшън в с. Самораново

  • пиян-
  • тийнейджър-
  • дупница-
  • самораново

Шофьорът на аудито не успял да вземе завоя за влизане в селото

Пиян тийнейджър сътвори здрав екшън в с. Самораново - 1
Снимка: shutterstock

19-годишен младеж, седнал зад волана с 1,34 промила алкохол, изпусна управлението над лек автомобил “Ауди”, скъса метална ограда, прелетя с бясна скорост през имот и се вряза в гаража на таксиметров шофьор в с. Самораново, община Дупница. Сцената като каскада от екшън филм се разиграла в събота сутринта около 4 часа.

Въпреки ограничението от 40 км на влизане в село Самораново в посока Дупница шофьорът на аудито Емил Иванов от Дупница се движел най-малко със 150 км в час, коментира таксиметровият шофьор, в чийто гараж се е забил автомобилът, съобщава struma.bg.

Шофьорът на аудито не успял да вземе завоя за влизане в селото. Съборил част от оградната мрежа, минал близо 100 м с висока скорост през парцел, като по пътя му изпадали части от автомобила, преминал през храсти и дървета и се забил във врата на гараж.

От удара във вратата автомобилът отскача, продължава полета още няколко метра и се спира в стена на гаража, собственост на таксиметровия шофьор Иван Н. Част от стената пада върху таксито, което в този момент било в гаража.

Таксиметровият шофьор заяви: “В събота около 4 часа семейството ми беше събудено от силен шум от удар в стена.

Станахме и видяхме “Ауди”, влязло с предната част в гаража. Шофьорът беше младо момче.

Таксито ми в гаража е леко пострадало, ще се наложи да плащам за изчукване на ламарините.

Откакто пренасочиха движението заради ремонта на Самоковско шосе през селата, по пътя покрай дома ми прехвърчат автомобили, никой не се съобразява със знака, поставен в началото на селото, за ограничение от 40 км”.

На мястото на инцидента са пристигнали полицаи от КАТ-Пътна полиция, които тествали с дрегер шофьора на аудито. Устройството отчело 1,34 промила алкохол.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дано

    17 8 Отговор
    Другия път да умре боклука.Да намалеят с един боклуците

    Коментиран от #12

  • 2 Будалата

    28 1 Отговор
    А малко кютек по пияната кратуна на онаниста нямаше ли?
  • 3 Какво да се прави

    14 3 Отговор
    Няма оправия. Хауса продължава.

    Коментиран от #4

  • 4 NikNay

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "Какво да се прави":

    Колега, какво е това " хаУса" ?

    Коментиран от #7, #8

  • 5 Ивайло

    16 0 Отговор
    Тъпанар!!! В населено място, ПРИ ПОСТАВЕН ЗНАК ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНО ОГРАНИЧАВАНЕ НА СКОРОСТТА НА 40 КМ/Ч, и пиян на васичкото отгоре!!! Да му се взима книжката доживот, да плаща солидни глоби като поп и да плати за причинените щети!!! Добре, че не е имало хора на пътя и в дворовете, да ги е зачистил!!! Кой ти гледа черната статистика, пишлеметата, тамън взели книжки, особено като се напият, се мислят за безсмъртни!!!
  • 6 истината

    10 4 Отговор
    Всеки ден по 10 катастрофи с пияници, а забраняват марихуаната. '
    Как така няма нито 1 катастрофа заради марихуана, ама ако си пушил 9 дни преди да караш отиваш в затвора. Хващат те с 1-2 промила и те глобяват 1000 лева.
  • 7 естет

    1 4 Отговор

    До коментар #4 от "NikNay":

    Това е музикален стил бе маняк, не си ли чувал? Swedish house mafia?
  • 8 Зюмбюл

    9 1 Отговор

    До коментар #4 от "NikNay":

    Хауса е също като жунглата!
  • 9 Трупоразлагащите.

    6 3 Отговор
    Жалко че е оцелял язък за крехкото месце нищо до следващия път.
  • 10 Никол

    1 7 Отговор
    Не ви ли е срам да пишете такива злобни коментари. Простотията в тази държава е в повече обеждавам се за пореден път. Толкова злоба и глъч. Ако това беше вашето дете ? Хем не знаете, хем коментирате. Но това, което пожелавате да ви се връща!!!!!!!!!!!
  • 11 Никол

    1 5 Отговор
    Не ви ли е срам да пишете такива злобни коментари. Простотията в тази държава е в повече обеждавам се за пореден път. Толкова злоба и глъч. Ако това беше вашето дете ? Хем не знаете, хем коментирате. Но това, което пожелавате да ви се връща!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #13

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Вла

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Никол":

    Я си виж скапаното име....емигрирай някъде
  • 14 Лили

    0 0 Отговор
    Защо не пишат за катастрофата станала на 150м от полицията на ул Княз Борис №60с черното Ауди на11.09.2019 в02 часа през нощта което изпотроши поркираната кола Сеат и събори дувара на входната врата на къщатата. Защо полицаите укриват ПТП Защото водача беше пиян и дрогиран ...но Автоджамбазин Жалко че имаме такава полиция