Last news in Fakti

9 Септември, 2019 15:20 6 427 27

Полицаи стреляха срещу пияна тълпа в Червен бряг

  • полицаи-
  • стрелба-
  • червен бряг

Един от тълпата, въоръжен с вила, тръгнал срещу полицейските служители

Полицаи стреляха срещу пияна тълпа в Червен бряг - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

На 7 септември в 0.10 часа в полицията в Червен бряг бил получен сигнал за нарушение на нощна тишина на улица "Ильо войвода" в града. Това съобщиха от полицията.

На адреса са изпратени полицейски служители, които установили на място около 25 души, агресивно настроени и повечето от тях в нетрезво състояние.

Незабавно са пренасочени допълнителни полицейски сили от областната дирекция.

Един от тълпата, въоръжен с вила, тръгнал срещу полицейските служители.

Въпреки многократните предупреждения и произведения със стоп патрон изстрел във въздуха, 59-годишният не спрял атаката и нанесъл удар с вилата на полицейски инспектор, причинявайки му натъртване и изкълчване на ставата на палец на дясна ръка.

След оказана медицинска помощ служителят е освободен.

В самозащита той е произвел три изстрела със стоп патрони, използвайки служебното си оръжие.

59-годишният е транспортиран в болнично заведение и настанен в хирургично отделение, без опасност за живота.

Задържан за срок до 24 часа е 35-годишен участник в инцидента.

На място е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 131, ал. 2,т. 4, във вр. с чл. 130, ал. 2 от НК, уведомена е прокуратурата. Действията по разследването продължават.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коментар📝

    71 2 Отговор
    Браво Така СЕ ПРАВИ.УДАРИ ГО С 100м.с ПЪК ПОСЛЕ НЕКА ДА ТЪРЧИ ПАК С ВИЛА СРЕЩУ ОРГАНИ НА РЕДА

    Коментиран от #2

  • 2 От Червен Бряг

    58 3 Отговор

    До коментар #1 от "Коментар📝":

    А нещо друго да се е случило? По закон глобата можеда стигне до 5000 лв.

    И само 2 ма арестувани, хахахаха!
    Идат избори.
  • 3 Stoki

    65 3 Отговор
    ЦИГАНИИИИИИ
  • 4 БХК

    8 66 Отговор
    А дали полицията не ги е нападнала и човека просто да се е защитавал от агресията на унифорните?

    Коментиран от #12

  • 5 hienata

    76 2 Отговор
    Циганска работа. В Чрвен бряг българи не останаха. Много са чакали полицаите. Трябвало е веднага да наложат респект на тумбата. Циганина само от респект разбира.
  • 6 мартин

    28 8 Отговор
    Поредните пияници вилнеят, а марихуаната е забранена, въпреки че според статистиката на МВР има точно 0 престъпления с употреба на марихуана.
  • 7 Циник

    60 1 Отговор
    Докато родната милиция не почне да трепе и бие чернилките както американската полиция ред няма да има.
  • 8 БЯС

    39 0 Отговор
    Е сега тоя с вилата да го обработят в ареста и да му покажат за какво служи. Отделно –ефективна присъда за посегателство над полицай. Тия докато не бъдат научени по трудния начин що е ред и закон(от добро не разбират), пак ще си безчинстват. Полицаите– другия път ма месо!
  • 9 ЪРП

    36 2 Отговор
    ПРЕДИ 20-30 ГОДИНИ ПОЛИЦИЯТА НОСЕХА ГОРДО АВТОМАТИ "КА 47" И ДОРИ ПРИ НОРМАЛНИ ПРОВЕРКИ И АКЦИИ И НИКОЙ НЕ СМЕЕШЕ ДА ИМ ГЪКНЕ!!!!!!
    ПОСЛЕ ГИ ЛИШИХА ОТ ТЯХ И ГИ ХВЪРЛИХА ДА РЪЖДЯСВАТ И ГНИЯТ ПО СКЛАДОВЕТЕ .......И РЕЗУЛТАТИТЕ СА НА ЛИЦЕ С ЕЖЕДНЕВНИ НАПАДЕНИЯ НА ПРИМАТИ НАД ПОЛИЦАИ С КВОТО ИМ ПАДНЕ.........
    КВО ДА ГОВОРИМ ПОВЕЧЕ.......ЖАЛКА КАРТИНКА,....КОЛОНИАЛНА "ДЪРЖАВИЦА"!!!!!!!!!

    Коментиран от #20

  • 10 ПЕТЪР

    28 0 Отговор
    НАЙ-ДОБРЕ Е ТАНКОВЕТЕ ДА ДОЙДАТ........
  • 11 ЪРП

    15 3 Отговор
    ПРEДИ 20-30 ГOДИНИ ПOЛИЦИЯТA НOCEХA ГOРДO AВТOМAТИ "АК 47" И ДOРИ ПРИ НOРМAЛНИ ПРOВEРКИ И AКЦИИ И НИКOЙ НE CМEEШE ДA ИМ ГЪКНE!!!!!!
    ПOCЛE ГИ ЛИШИХA OТ ТЯХ И ГИ ХВЪРЛИХA ДA РЪЖДЯCВAТ И ГНИЯТ ПO CКЛAДOВEТE .......И РEЗУЛТAТИТE CA НA ЛИЦE C EЖEДНEВНИ НAПAДEНИЯ НA ПРИМAТИ НAД ПOЛИЦAИ C КВOТO ИМ ПAДНE.........
    КВO ДA ГOВOРИМ ПOВEЧE.......ЖAЛКA КAРТИНКA,....КOЛOНИAЛНA "ДЪРЖAВИЦA"!!!!!!!!!

    Коментиран от #19

  • 12 МАГАРЕ

    6 3 Отговор

    До коментар #4 от "БХК":

    Сигурен съм ,че автора на статията сам си пише този коментар и после ние полудяваме ,а той взима парички.Малко пресоли манджата този път
  • 13 СссереМ

    3 6 Отговор
    Как ми се иска да ни пази американска полиция,а не руски педеционери,срам пълен,тоя щеше вече да го преработват за акумулатор.

    Коментиран от #15, #25

  • 14 отегчен

    18 0 Отговор
    За опит за саморазправа с полицай трябва 5 ефективни години присъда..Полицая това е държавата!!! Какви са тея глоби абе помяри в парламента вие сте по неадекватни и от наркованите по градинките...Ваща майка нещастна !!!
  • 15 Милиционер

    12 2 Отговор

    До коментар #13 от "СссереМ":

    Навремето когато пазеха милиционери, руски възпитаници, можеш да бъдеш сигурен че тези, които са нападнали милиционер, никога повече нямаше да се приберат по къщите си. Прибираха ги и ги пращаха в друго измерение. Така сщдействаха руските милиционери, за разлика от днешните прозападни неолиберални полицаи
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Много ми се искаше

    10 0 Отговор
    да прочета че два от стоппатроните са попаднали в двете очи на нападателя а третия го е ударил в гръкляна! Карай да върви, дано повече полицаи прочетат разсъжденията ми!
  • 18 БХК

    10 1 Отговор
    Циганска тълпа напада полицията , но в статията няма една дума за цигани в най бедната и загиваща еврогейска страна !
  • 19 Jeep

    8 1 Отговор

    До коментар #11 от "ЪРП":

    Лишиха ги, защото един такъв олигофрен застреля човек при рутинна проверка. Докато проверява шофьора, гръмва момичето на задната седалка със случаен изтрел.Толкова гордо ги носеха автоматите, че пръстът им все върхи спусака стоеше. То тая работа не става само с гледане на Рамбо...трябва и акъл, ама в тези среди е яко кът.

    Коментиран от #22

  • 20 дончев

    8 1 Отговор

    До коментар #9 от "ЪРП":

    носеха.. и след като на петолъчката полицай уби момиче на 16г при проверка на автомобила .. от тогава не носят
  • 21 Българофил

    6 0 Отговор
    Ако е в Бяла държава САЩ или Франция за нападение над полицай се стреля на месо или 10г затвор по бързата процедура!
    Тук ми плещят за избори? Ако циганите нападат полицаи то за обикновените граждани са терористи!!! ДОКОГА ЩЕ ГИ ХРАНИМ ДА НИ ТОРМОЗЯТ И УБИВАТ???
  • 22 ЪРП

    3 0 Отговор

    До коментар #19 от "Jeep":

    ПРИЯТЕЛЮ...,МНОГО БЛИЗО ДО БЪЛГАРО-ТУРСКАТА ГРАНИЦА..., НА ОКОЛО 3 КМ. СЛЕД гр.МАЛКО ТЪРНОВО, ПО ПОСОКА СТАРИЯ КЛЬОН, В МЕСТНОСТТА "ЧЕРНОГОРОВО" , ТОЧНО ОТ ДЯСНАТА СТРАНА НА СТАРИЯ ПЪТ КЪМ КЛЬОНА ИМА ЧЕШМА-ПАМЕТНИК /ЗА СЪЖАЛЕНИЕ РУШАЩА СЕ, НО С ЧУДЕСНА ВОДА / ИЗГРАДЕНА ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАНИЧНИ ВОЙСКИ НА НРБ!!!
    ПАМЕТНИКА ГЛАСИ...."В ПАМЕТ НА НАЙ-МАЛКИЯ ГРАНИЧАР, ЗАГИНАЛ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СЛУЖЕБНИЯ СИ ДЪЛГ" /1950-1960/ !!!
    ИСТОРИЯТА Е СЛЕДНАТА ..... КАРАТ ОЩЕ ОТ РАННА ДЕТСКА ВЪЗРАСТ ДЕЦА ОТ УЧИЛИЩЕТО НА МАЛО ТЪРНОВО НА "ВОЕННО ОБУЧЕНИЕ" В ПОГРАНИЧНАТА ЗАСТАВА И ПРИ ВРЪЩАНЕ ОТ СТРЕЛБИ , МЛАД ВОЙНИК, КОЙТО ТРЯБВА ДА ПОЧИСТИ ОРЪЖИЕТО СИ ПРОИЗВЕЖДА СЛУЧАЕН ИЗСТРЕЛ И УБИВА МОМЧЕНЦЕТО НА МЯСТО...
    ИЗУМИТЕЛНОТО Е,ЧЕ РОДИТЕЛИТЕ НА МОМЧЕТО ОТКАЗВАТ ДА БЪДЕ СЪДЕН ВОЙНИКА, ЗАЩОТО ДЕТЕТО Е БИЛО НА ВОЕННО ОБУЧЕНИЕ И Е ИЗПЪЛНЯВАЛО ВОЕННИЯ СИ ДЪЛГ!!!
    ИСКАМ ДА ПРИЗОВА СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ ДА НАПРАВЯТ НЕОБХОДИМОТО ЗА ДА ВЪЗСТАНОВЯТ ТАЗИ ЧЕШМА-ПАМЕТНИК, ИЗГРАДЕНА ОТ ТЕХНИТЕ КОЛЕГИ, ЗАЩОТО ТОВА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОСТОЕН ЗА УВАЖЕНИЕ ПАМЕТНИК, А ВОДАТА Е ПРЕКРАСНА И МОЖЕ ДА СЛУЖИ И НА СЛУЖИТЕЛИТЕ ОТ ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ ДА УТОЛЯВАТ ЖАЖДАТА ,КОГАТО ИЗПЪЛНЯВАТ СЛУЖЕБНИЯТ СИ ДЪЛГ КЪМ БЪЛГАРИЯ!!!!!!
  • 23 Браво на ромите

    1 5 Отговор
    Само ти имат хъс да се опълчат на иничарите
  • 24 Гювец

    3 0 Отговор
    Опит за убийство на длъжностно лице по време на изпълнение на законната Му дейност, с особена дързост, на обществено място и пред много хора . Оръжието-хладно с остриета много над 8 см. Предупрежденията са доказателство за сериозност на намерението да го намушка. Останалите в тайфата- СЪучастници в опита за убийство с присъди . Престъплението е тежко и никакви договорки със съда и прокуратура . Тези с дела и вече съдени от групата ,явно са непоправими и нямат работа сред хората. Иначе си е Цигански тероризъм.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Оня

    1 1 Отговор
    Ква американска полиция и ква руска. Става въпрос за България. Осъзнай се. Щяла да го пази американска полиция. Ама вие много превъртяхте,бе,копелета. Ужас!!! Половината коментари са за САЩ и Русия,а действието се случва в Червен бряг. Ебати и коплекса
  • 27 Оня

    1 1 Отговор
    Ква американска полиция и ква руска. Става въпрос за България. Осъзнай се. Щяла да го пази американска полиция. Ама вие много превъртяхте,бе,копелета. Ужас!!! Половината коментари са за САЩ и Русия,а действието се случва в Червен бряг. Ебати и коплекса