10 Септември, 2019 10:31 17 328 56

Пиян наръга с вила полицай, той го простреля

  • полицай-
  • вила-
  • червен бряг

Полицията се е отзовала на сигнал за силна музика

Пиян рани с вила полицай, а той го простреля. Причина за спора е станал подаден сигнал за силно слушане на музика. След пристигането на първия патрул възниква напрежение. Наложило се полицаите да повикат подкрепление. Празнуващ се нахвърля на единия от служителите на реда с вила, което го принудило да използва стоп патрони.

Инцидентът е станал в нощта срещу 6 септември. Тогава се провежда традиционният панаир в Червен бряг, съобщи Нова ТВ.

Простреляният Борислав Методиев е настанен в болница. Съпругата му Фани заяви: „На 6 септември вечерта ни беше панаира. Аз се прибирах. Мъжът ми седеше на една маса и си беше пуснал музиката от втори етаж и си пиеше сам. Към 24 часа е дошъл полицай и му е казал да спре музиката. Той им казва, че я е намалил. След това идва един бус, много полицаи и Жандармерия”. След идването на подкреплението, Фани Методиева разказва, че мъжът ѝ е пребит, прострелян и, след като влиза в къщата, за да избяга, отново е бит.

„Ние сме много уплашени, стреляха през целия двор, пръстите му мачкаха, ритаха го”, спомня си тя.

Синът ѝ, който също е бил вкъщи, също е бит. По-късно идва и семейството на дъщерята на Георгиеви.

Съпругата на простреляния признава, че и друг път е идвала полиция заради сигнали за силна музика.

Директорът на Областната дирекция на полицията в Плевен Красимир Начев обясни, че в двора на къщата е имало между 20 и 30 души.

„Полицаите са заплашвани, бутани, псувани. Обаждат се за подкрепление. Допълнителните полицейски сили са посрещнати с брадви, вили, нападнати са с камъни. В условията на неизбежна отбрана, колегите са произвели няколко изстрела със стоп патрони. Изслушах разказа на съпругата на така да се нарече потърпевшия, който няколко дни преди това е задържан да управлява нерегистриран автомобил без книжка. Има пострадал полицай. Обездвижена му е ръката. Има фрактура на палеца. Всички обитатели на дома са се държали изключително агресивно”, добави той.

По думите му простреляният и друг път е нападал полицай и има пет присъди.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 28 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зле

    248 2 Отговор
    Циганска паплач.

    Коментиран от #29

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Лукавия

    272 3 Отговор
    Мога само да кажа, Браво на полицая! Ако това се беше случило в САЩ, този м.....л щеше да е труп.

    Коментиран от #23

  • 4 Будалата

    165 2 Отговор
    Права е жената на Дончев. Морковите свършиха идва време за сопата.
  • 5 Кой68

    172 5 Отговор
    Сиуксите с цялата си смрадлива същност се изкарват жертва?Бойко кога ще сложиш КРАЙ на това уродливо държане на тия индианци?Само Белене и Трудови войски ще ги вкара в пътя на интеграцията.....Само бай Тошо ги опраскваше..
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Алфа Вълкът

    146 2 Отговор
    На Гала племенника го гръмнаха като куче само защото държал нож, тук първо чакат да наръгат полицая и после прострелват нападателя. Сигурно и ще съдят полицая защото не е бил с вила!
  • 8 Студент

    64 0 Отговор
    Чалга + алкохол = кръвопролитие
  • 9 И един мармот завива шоколад...

    76 3 Отговор
    Най е било така... Тоз със вилата е събирал сено. Музичка си пуснал да му спори работата. Кат се появил полицая, нашия човек му показал как се събира сено с вила и полицая се самонаранил, щот не е минал курс за боравене с вила. Ко толкоз...
  • 10 Да питам

    72 1 Отговор
    Е какво прострелване е със стоп патрони все едно някой те е ударил с дръжка на метла , прострелване е когато направи дупка, а не да му оставиш синина и айде голям праз
  • 11 Насо

    90 3 Отговор
    Това ако е в Америка леле вадят картечницата и наред. А тук манго го наръгал можеше и да го убие или да го остави инвалид за 1000-1200лв. месечно. Страната на тиквата и златките.

    Коментиран от #14, #18

  • 12 бял

    60 0 Отговор
    Сиганите на Сатурн

    Коментиран от #31, #32

  • 13 Йозеф

    9 0 Отговор
    Значи може.
  • 14 Антон

    16 21 Отговор

    До коментар #11 от "Насо":

    Има клипове в тубата как в Америка полицая не му се занимава да гони престъпника а си вади пищака и застрелва бягащия в гръб, чак пък толкова това е прекалено, ами и ако тука така постъпват с мен или с теб.

    Коментиран от #34, #38

  • 15 Дългият

    67 1 Отговор
    Циганин и на снимка да го видиш му извърти един шамар...
  • 16 Рашко

    41 1 Отговор
    Полицаите испълняват закона, а за да има закон, не пречете на полицаите да си вършат работата.
  • 17 Цецо

    77 4 Отговор
    Никой няма право да оказва съпротива на органите на реда, така че одобрявам действията на полицаите! В моя дом никога не са идвали полицаи и ще ви кажа защо! Защото се стремя да спазвам законите и порядките, установени от обществото ни, и винаги гледам да не преча на хората около мен... не е трудно!!!

    Коментиран от #30

  • 18 Пламен

    6 5 Отговор

    До коментар #11 от "Насо":

    Ти видя ли Насе статията: "Защо жените почнаха да си мажат вагините с оцет?". Въй, давай да четем за Златките! Остяй го многодетните по Червенбрег, няма смисъл...
  • 19 Чичо

    41 0 Отговор
    Ко туй безпаричие ба...толкоз ли не могат да купят на ченгетата бойни патрони? Ми така и така сме американска колония, поне и ченгетата да карат по американски - един "калибър 45" между очите и мангасарите ще се кротнат отведнъж!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 сгур

    35 1 Отговор
    малко им е, следващият път с бойни по маймуните
  • 22 Мартин

    27 4 Отговор
    Всеки ден "Пиян наръга", "Пиян застреля", "Пиян удуши" и прочие. Алкохол се продава на всеки 3 метра, всеки има право сам да си произвежда големи количества. Стане ли дума за марихуаната обаче - сакън, забранено, щяло да ми стане лошо. ЛИЦЕМЕРИ!
    По статистика на МВР няма нито 1 престъпление в следствие употреба на марихуана, ама тя е забранена, ходи се в затвора. В същото време ракията е най-успешният национален спорт.
  • 23 mediator37

    39 0 Отговор

    До коментар #3 от "Лукавия":

    Ако това се беше случило в САЩ не само този циганин- рецидивист, много цигани щяха да бъдат мъртви. В САЩ полицая подава команда и ако не се изпълни, при първото рязко и/или подозрително движение стреля на месо.
  • 24 Ники

    19 0 Отговор
    Истината е , че за тия никой няма да тъжи ... ако ги удари гръм да речем ..
  • 25 Евалата на ромите

    3 35 Отговор
    Само бой да еничарите шапкари следващия път отивам да помагам

    Коментиран от #42, #48

  • 26 ЪРП

    28 2 Отговор
    ПРЕДИ 20-30 ГОДИНИ ПОЛИЦИЯТА НОСЕХА ГОРДО АВТОМАТИ "AК 47" И ДОРИ ПРИ НОРМАЛНИ ПРОВЕРКИ И АКЦИИ И НИКОЙ НЕ СМЕЕШЕ ДА ИМ ГЪКНЕ!!!!!!
    ПОСЛЕ ГИ ЛИШИХА ОТ ТЯХ И ГИ ХВЪРЛИХА ДА РЪЖДЯСВАТ И ГНИЯТ ПО СКЛАДОВЕТЕ .......И РЕЗУЛТАТИТЕ СА НА ЛИЦЕ С ЕЖЕДНЕВНИ НАПАДЕНИЯ НА ПРИМАТИ НАД ПОЛИЦАИ С КВОТО ИМ ПАДНЕ.........
    КВО ДА ГОВОРИМ ПОВЕЧЕ.......ЖАЛКА КАРТИНКА,....КОЛОНИАЛНА "ДЪРЖАВИЦА"!!!!!!!!!
  • 27 ЪРП

    28 1 Отговор
    В ДРУГAТA ТEМA "Jееp" И "дoнчeв" КAЗAХA ,ЧE OТНEЛИ AВТOМAТИТE НA ПOЛИЦИЯТA, ЗAЩOТO CE CЛУЧИЛ ИНЦИДEНТ C УБИТO ПO НEВНИМAНИE МOМИЧE НA ПEТOЛЪЧAКAТA ПРИ РУТИННA ПРOВEРКA!!!
    ЗA CЪЖAЛEНИE ,ПРOCТO НЯКOЯ ПOЛИТИЧECКA И AНТИБЪЛГACКA ПOДЛOГA E ТЪРCИЛA УДOБНИЯТ CЛУЧAЙ ЗA ДA OТНEМAТ ИCТИНCКИТE OРЪЖИЯ OТ ПOЛИЦИЯТA...!!
    AКO ПOЛИЦAИТE ИЗПЪЛНЯВAЩИ CЛУЖEБНИЯТ CИ ДЪЛГ ХOДЯТ C AК 47 НA CИГНAЛИ ПРИ ЦИГAНCКИ БEЗРEДИЦИ, ДAЛИ ЦИГAНИТE ЩE ИМ CКAЧAТ C КВOТO ИМ ПAДНE ПOД РЪКA??????
    В КРAЙНA CМEТКA , РECПEКТA OТ ПOЛИЦИЯТA ЩE E OГРOМEН И ТOВA БИ CПACИЛO ТEХНИ ЖИВOТИ НA CЛУЖИТEЛИ!!!!!
  • 28 ЪРП

    27 1 Отговор
    И ОЩЕ НЕЩО......., МНOГO БЛИЗO ДO БЪЛГAРO-ТУРCКAТA ГРAНИЦA..., НA OКOЛO 3 КМ. CЛEД гр.МAЛКO ТЪРНOВO, ПO ПOCOКA CТAРИЯ КЛЬOН, В МECТНOCТТA "ЧEРНOГOРOВO" , ТOЧНO OТ ДЯCНAТA CТРAНA НA CТAРИЯ ПЪТ КЪМ КЛЬOНA ИМA ЧEШМA-ПAМEТНИК /ЗA CЪЖAЛEНИE РУШAЩA CE, НO C ЧУДECНA ВOДA / ИЗГРAДEНA OТ БЪЛГAРCКИТE ГРAНИЧНИ ВOЙCКИ НA НРБ!!!
    ПAМEТНИКA ГЛACИ...."В ПAМEТ НA НAЙ-МAЛКИЯ ГРAНИЧAР, ЗAГИНAЛ ПРИ ИЗПЪЛНEНИE НA CЛУЖEБНИЯ CИ ДЪЛГ" /1950-1960/ !!!
    ИCТOРИЯТA E CЛEДНAТA ..... КAРAТ OЩE OТ РAННA ДEТCКA ВЪЗРACТ ДEЦA OТ УЧИЛИЩEТO НA МAЛO ТЪРНOВO НA "ВOEННO OБУЧEНИE" В ПOГРAНИЧНAТA ЗACТAВA И ПРИ ВРЪЩAНE OТ CТРEЛБИ , МЛAД ВOЙНИК, КOЙТO ТРЯБВA ДA ПOЧИCТИ OРЪЖИEТO CИ ПРOИЗВEЖДA CЛУЧAEН ИЗCТРEЛ И УБИВA МOМЧEНЦEТO НA МЯCТO...
    ИЗУМИТEЛНOТO E,ЧE РOДИТEЛИТE НA МOМЧEТO OТКAЗВAТ ДA БЪДE CЪДEН ВOЙНИКA, ЗAЩOТO ДEТEТO E БИЛO НA ВOEННO OБУЧEНИE И E ИЗПЪЛНЯВAЛO ВOEННИЯ CИ ДЪЛГ!!!
    ИCКAМ ДA ПРИЗOВA CЛУЖИТEЛИТE НA ГРAНИЧНA ПOЛИЦИЯ ДA НAПРAВЯТ НEOБХOДИМOТO ЗA ДA ВЪЗCТAНOВЯТ ТAЗИ ЧEШМA-ПAМEТНИК, ИЗГРAДEНA OТ ТEХНИТE КOЛEГИ, ЗAЩOТO ТOВA E ИЗКЛЮЧИТEЛНO ДOCТOEН ЗA УВAЖEНИE ПAМEТНИК, A ВOДAТA E ПРEКРACНA И МOЖE ДA CЛУЖИ И НA CЛУЖИТEЛИТE OТ ГРAНИЧНA ПOЛИЦИЯ ДA УТOЛЯВAТ ЖAЖДAТA ,КOГAТO ИЗПЪЛНЯВAТ CЛУЖEБНИЯТ CИ ДЪЛГ КЪМ БЪЛГAРИЯ!!!!!!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 нищо лично

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Цецо":

    Ади, сега?! Не идват, 'щото нямат ключ за асансьора :-)
  • 31 El Torro

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "бял":

    Близко е там, трябва по надалече, че да не могат да се върнат.
  • 32 El Torro

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "бял":

    Близко е там, трябва по надалече, че да не могат да се върнат.
  • 33 Апсурт

    20 1 Отговор
    Аз пък не мога да разбера защо Директора на областната полиция - някой си Начев, говори за неизбежна самоотбрана от страна на полицаите!!!??? Това би важало за цивилен гражданин! Никъде в Закона за МВР когато става въпрос в кои случаи служителите употребяват оръжие не се споменава терминът ,,неизбежна отбрана", а става въпрос за полицейско правомощие, което означава не само право, но и задължение! - чл. 87 от ЗМВР! Но, явно джендеризмът е в настъпление дори в тези уж силови и мъжки структури на обществото!
  • 34 goni

    19 1 Отговор

    До коментар #14 от "Антон":

    Просто случка. Моя близка, млада и красива жена шофира по междущатска магистрала кола с дипломатически номер в която са и двете и малки деца. Полицейска кола и подава знак че трябва да спре. Тя решава че не е нарушила никакво правило и не спира. Изблъскват я в канавката, просват я на капака и по собствените и думи: не остана дупка в която не ми бръкнаха.Децата реват, полицията си работи.Подадох оплакване. Отговориха ми: подчинявайте се на полицията. Та те така.
  • 35 до Ърп

    5 0 Отговор
    Станиела Бугева се казваше момичето убито по невнимание на Петолъчката от млад полицай с автомат. Тогава бе на 16! Видях едно стихотворение писано от нея, когато вече я нямаше!
  • 36 Reptile

    11 0 Отговор
    БОЙМ, бе - БОЙ! Щом не помага, значи е бил малко БОЯ!
  • 37 Бай Иван с коня

    8 0 Отговор
    Ако немате пари за истински патрони - да Ви купъ?!
  • 38 Насо

    10 0 Отговор

    До коментар #14 от "Антон":

    Аз не бих посегнал на полицай и аз не съм им фен ,заради радарите, но това им е работата. Трябва да има правила ,като няма с вилата ние сме Европейска държава не дивия запад. Хората са отишли да си вършат работата , а можел да не се прибере вече. После Антон Ще каже сигурно Е ми да не бил ходил там. А нали тонка така ще кажеш.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Кондьо

    3 0 Отговор
    ГЕРБ избирател срещу ГЕРБ подлога са участвалите в този екшън и повярвайте ми няма да е последен! Честито!
  • 41 дявола

    15 0 Отговор
    Само за сапун.Единсвената полза от тях е тази безплатен сапун на пазара
  • 42 шапкар

    13 0 Отговор

    До коментар #25 от "Евалата на ромите":

    Циганите не са хора . Те са по-близо до животните !6355
  • 43 сноу

    9 1 Отговор
    Горкото полицайче ..Сега дупе да му е яко...Краско белия ,тартора на бхк-то вече е гушнал мангала и му шепне насърчително,че ротата продажни адвокати са строени и готови на чудеса, само да накичат манго с орден за храброст.
  • 44 Адолф

    8 0 Отговор
    СМЪРТ. За тая сган само куршум помага. Готов съм да закупя необходимото количество амуниции, за отстраняване на проблема.

    Коментиран от #49

  • 45 Иван

    5 0 Отговор
    В Бяла Слатина си свирят по цяла нощ и полицията изобщо не ходи да спира музиката,плащат си в общината и хората в целия град не спят по цяла нощ...

    Коментиран от #50

  • 46 Нищо не разбиращ

    4 0 Отговор
    Преди няколко дни писах коментар по повод статията как 41% от мангалите вярват на полицията и споменах че не са 41 а 101%вярват и знаят много добре че полицията и държавата са безсилни срещу електората,и най-важното ще става много по зле.
  • 47 Кой, ... ами Той !

    3 0 Отговор
    Само един вариант има за справяне с циганина - да се вземат под наем газовите камери от Освиенцим да заработят на пълни обороти !!!
    Крадат, грабят, изнасилват, убиват мръсните мангали и няма адекватна реакция от страна на държавата ! Докога ... ???
    Но търпението на българския народ не е безкрайно ! Ще започне "асвалтиране" на пътната мрежа !!!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Браво

    6 0 Отговор

    До коментар #44 от "Адолф":

    Браво и аз бих искал да се включа в тази кауза!Ако направим национална кампания за набиране на средства под надслов "ЕДИН КУРШУМ = ЕДИН СТУДЕН Ц.ГАНИН" съм сигурен,че ще набере повече средства и от Българската коледа!
  • 50 Така е

    1 0 Отговор

    До коментар #45 от "Иван":

    Това се казва будни граждани
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Варна

    2 0 Отговор
    Какви са тези стоп патрони ,докато не се стреля ,както трябва ще е така . Без значение ,какъв е по народност ,етнос и т.н. ,само бойни патрони и толкова . Като убият няколко такива изверга , следващите ще се замислят ,но докато се стреля със стоп патрони и се галят такива "ИНДИВИДИ" ще сме така .
  • 53 цачо

    2 0 Отговор
    Въхххх!!! Как може да стрелят срещу електората на ГЕРБ? Не може така бе хора,утре няма да има кой да гласува за Боко.
  • 54 Анонимен

    3 0 Отговор
    Само чочоолу щеше да ги оправи ако беше жив
  • 55 Бате

    2 0 Отговор
    Чудно ми е нещо друго бате?????? Тази новина май никъде по нашите високо рейтингови телевизий не видях. А защо ли?????
  • 56 Has mukar

    0 1 Отговор
    Ако беше Българин сега нямаше да бъде набит само това мога да кажа но понеже човека мяза на индиянец и той винаги е виновен. След време България ще се управлява от цигани тогава ще видите какво ще стане със вас да живеят циганите да живеят ромите яште ми мадете със майонеза