Last news in Fakti

10 Септември, 2019 17:25 2 254 6

Трима рецидивисти пребиха и наръгаха с нож 19-годишен

  • рецидивисти-
  • нож-
  • наръган-
  • годеч

Пострадалият бил транспортиран до болнично заведение

Трима рецидивисти пребиха и наръгаха с нож 19-годишен - 1
Снимка: shutterstock

Трима души са задържани за нападение с нож на 19-годишен младеж, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Вследствие на сбиване 19-годишен младеж е с прободни рани в гърба и врата. Тримата рецидивисти са задържани за причинена телесна повреда след незабавни действия на криминалисти от РУ - Годеч и ОДМВР - София. Около 22.00 часа на 7 септември в РУ - Годеч постъпил сигнал за сбиване между няколко души пред жилищен блок на ул. „Г. С. Раковски“.

На място незабавно били изпратени полицейски служители. Пострадалият бил транспортиран до болнично заведение.

След оглед на местопроизшествието, криминалистите от РУ, съвместно с колегите им от областната дирекция, предприели активни оперативно-издирвателни действия, в хода на които установили и задържали извършителите - трима криминално проявени и осъждани мъже от Угърчин. Установено е и средството за извършване на престъплението - нож.

След доклад на събраните доказателства в районната прокуратура в Костинброд 40-годишен е привлечен в качеството на обвиняем и му е наложена 72-часова мярка за неотклонение „Задържане под стража“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 питам

    18 1 Отговор
    Нещо като цвят на венците и етнос на нападателите да кажете?
  • 2 пенко

    12 1 Отговор
    В САЩ ЩОМ СИ РЕЦИДИВИСТ -ТРОЙНА ВТОРА ПРИСЪДА И ТРЕТА ДО ЖИВОТ !!! КАК ТАКА БГ РЕЦИДИВИСТИТЕ СА КУПИЛИ СЪДЕБНАТА НИ СИСТЕМА ??? ЗАТОВА СМЪРТ ЗА СЪДЛЬОВЦИТЕ И СЪДЛЯРКИ ГЮВЕДЖАРИ ,НО И МАЙКИТЕ ИМ - ЖАЛЯ ,ЧЕ НЕ ПОСМЯХА ДА МЕ ЗАСЕГНАТ ЛИЧНО !!!!

    Коментиран от #3

  • 3 ИМПЕРИАЛИСТ

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "пенко":

    Ако в няма престъпници и престъпления кой ще пълни гушите на правозащитните органи? Престъпниците са ДОЙНАТА КРАВА на юристите и те си я пазят с всички сили и методи.
  • 4 София малката Америка

    2 2 Отговор
    София става смъртоносна за живот. Утре сте вие гаранция няма. Оуууу и застраховани също.
  • 5 Кюмюрите на сапун

    1 0 Отговор
    И не са цигани нали хахаха:-)
  • 6 Дедо Вангьо

    0 0 Отговор
    Докато има какво да смучат, паразитите ще останат тук.