Last news in Fakti

11 Септември, 2019 11:29 6 414 8

Двама задържани за побоя до смърт в София

  • убийство-
  • изток-
  • софия

Властите в столицата разплитат тежкото убийство

Двама задържани за побоя до смърт в София - 1
Снимка: БГНЕС

Двама души са били задържани за жестокото убийство на 43-годишния Десислав Петров в София. Той бе открит мъртъв на 1 септември в зелена площ в квартал "Изток".

Намерило го дете, което разхождало домашното си куче. Бързо било изяснено, че убитият, който е строител по професия, е пил предната нощ. Разбрало се кои са били другарите му по чашка.

Двама от тях бяха задържани за разпит миналата седмица. Оказало се, че са невинни. Те обаче издали същинските побойници, които пребили до смърт с дървени пръти Петров. Той починал от тежка черепно-мозъчна травма.

Двамата са задържани за 72 часа. Те са обвинени в убийство по особено жесток и мъчителен начин. Прокуратурата ще настоява за постоянния им арест.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 месара

    53 1 Отговор
    ТВУ, трудови лагери, смъртна присъда, това са начините държавата България да се отърве от всичката измет!

    Коментиран от #2, #5

  • 2 Селянина

    9 2 Отговор

    До коментар #1 от "месара":

    Икономика трябва , да се научат да работят нещо полезно , да им осигурява държавата платена ангажираност.

    Коментиран от #4

  • 3 Кюмюрите на сапун

    17 4 Отговор
    И не са били цигани сигурно:-)
  • 4 ДДРОнег

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Селянина":

    Прав сте, но боклуци ще има и тогава, друго трябва, за да се измени злото в човешката природа, но и време трябва ...
  • 5 Николенко

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "месара":

    Нито смъртна присъда, нито затвор, нито лагери, нито, каквато и да е била икономика, може да спре такива хора . Липсата на вярата в Бога, отслабената роля на църквата, във формирането на човешкия индивид, респективно общество, отсъствието на Богобоязливост, води до деградация на личността . Липсват ценности и морални норми . Никакви правни конспекти на могат да спрат деградирал човек .
  • 6 аман от майстори

    7 0 Отговор
    Ей тва майсторите са опасна работа , серийни убийци ,педали и какви ли още не. Да не викне човек такъв във вкъщи ,че не знаеш на какъв ще попаднеш .
  • 7 Edin

    2 0 Отговор
    Но комент. България се е превърнала в страната на дебилите. От топло и светло място с усмихнати хора по улиците ходят само бледи сенки на жалки същества.
  • 8 Edin

    3 0 Отговор
    Но комент. България се е превърнала в страната на дебилите. От топло и светло място с усмихнати хора сега по улиците ходят само бледи сенки на жалки същества.