Last news in Fakti

11 Септември, 2019 17:09 7 059 3

Издирван за убийството в "Изток" се крил 10 дни в гараж

  • изток-
  • убийство-
  • десислав петров

Ивайло Гергинов бил открит и задържан в имота на негов познат в столичния квартал „Гео Милев”

Издирван за убийството в "Изток" се крил 10 дни в гараж - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Издирван за жестокото убийство на 43-годишния строител Десислав Петров в столичния квартал „Изток” се е криел 10 дни в гараж, научи TrafficNews. Загиналият мъж беше открит с размазана глава в градинката до КАТ на 1 септември. Разследването установи, че той е пребит до смърт с дървени пръти.

За смъртта му са задържани 45-годишният Илиян Николов и 46-годишният Ивайло Гергинов. И двамата са криминално проявени. Обвинени са убийство по особено жесток начин и остават за постоянно в ареста.

Ивайло Гергинов е открит и задържан в гараж на негов познат в столичния квартал „Гео Милев”, където се криел след убийството. Преди това той е обявен за международно издирване, защото полицията решила, че е успял да избяга от България.

Илиян Николов пък е намерен и арестуван в квартал „Изток”, където е извършено престъплението.

Както TrafficNews вече съобщи, двамата убийци са били издадени от задържани преди това от полицията техни приятели по чашка. Във фаталната нощ в градинката на КАТ отново се събрала компания от клошари и пияници. По време на запоя се стигнало до скандал, който довел и до жестокия побой.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Благой

    4 0 Отговор
    Съжалявам глупавото говедо написало този пасквил!
  • 2 Бай

    1 0 Отговор
    Извода какъв е ?Пълна забрана на алкохола както са наркотиците !!!Само инциденти проблеми побоища карал пил и т.н. До кога ще търпим пияницата да е част от нашето общество !!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.