Last news in Fakti

11 Септември, 2019 20:48 4 246 9

Любовен триъгълник завърши с изпочупен Mercedes

  • изпочупен-
  • мерцедес-
  • перник

Бившият приятел на девойката в пристъп на ярост пристигнал на паркинга и счупил огледалото на колата

Любовен триъгълник завърши с изпочупен Mercedes - 1

Тази нощ, около 02,00 ч. е подаден сигнал от 23-годишен младеж, че познат за него мъж е счупил страничното огледало на лекия му автомобил марка Mercedes. Това съобщиха от ОДМВР-Перник.

Кората била спряла на паркинг, на ул. „Овар“ в пернишкия кв. „Изток“. Органите на реда започнали разследване. По първоначални данни младежът е бил с момиче, което е имало връзка с друг мъж.

Бившият приятел на девойката в пристъп на ярост пристигнал на паркинга и счупил огледалото на колата.

Започнато е бързо производство и работата продължава.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бандюга

    22 0 Отговор
    Гледайте си заглавията! Изпочупен...странично огледало. Да му е забил кирка, да го е натрошил, а то огледалото. То по принцип не си заслужава, ама пуста ревност(болестно състояние)
  • 2 Отмъстителя

    6 6 Отговор
    Голям мъж е този дето строшил едно огледало да знаете.Преди години един псевдо тарикат тръгна да се ежи на жена ми защото според него мястото на което паркирала било неговото.2-3 месеца след случая платих 700лева на един криминален елемент и джипа на великия алфа мъжки изгоря напълно като пострада и терасата му пред която беше паркиран.Много хубаво ми стана когато разбрах,че е нямал каско както и застраховка на апартамента и щетите които е понесъл за за около 50000лева.

    Коментиран от #4, #5, #6

  • 3 Гост

    14 0 Отговор
    „Кората” била спряла на ул. „Овар”..' Ако и улицата е вярна, колкото „кората”, е.а си новината. Информация в изобилие...
  • 4 Бравос

    13 1 Отговор

    До коментар #2 от "Отмъстителя":

    Голям герой си....

    Коментиран от #8

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Отмъстителя

    7 6 Отговор

    До коментар #6 от "Хахахааааа":

    Плащам за всичко което ми носи радост и удовлетворение,а да си цапам ръцете с някакво парвеню определено ми е много под нивото.Повярвай ми това което му причиних го накара да страда много повече отколкото ако бях го пребил.
  • 8 Отмъстителя

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "Бравос":

    Благодаря.
  • 9 фейк нюз

    6 2 Отговор
    А неее това не е Перник, ако беше у ПерникУ, щеше да броят зъби по асфалта, ламарини и парчетии и поне един череп счупен с винкел ! Пък и полиция викали, ай стига йе ;)