Last news in Fakti

12 Септември, 2019 11:40 3 639 17

Шофьорски войни: Омазаха с боя кола в Студентски град

  • кола-
  • боя-
  • студентски град

Вандалът, който е замазал цялото предно стъкло, все пак е вдигнал чистачките

Шофьорски войни: Омазаха с боя кола в Студентски град - 1

Нова брутална сцена от неспиращата шофьорска война в София кой, къде и как паркира, се появи в социалните мрежи. Собственик на автомобил го е намерил залят с бяла боя, става ясно от публикувани от Кристиян Гонев снимки. Вандалът, който е замазал цялото предно стъкло на колата, все пак е проявил снизхождение и е вдигнал чистачките, съобщи trafficnews.bg.

"Примитивността граници няма! Вероятно така се разрешават “проблеми” в Студентски град, в едно демократично време! Да го хванеш и ръчичките да му ги завреш,там дето слънце не огрява! Не ми се иска да бъда на мястото, на собственика на автомобила!", гласи един от коментарите под снимката.

"То там един гражданин няма. На село хората така се оправят с мръсни номера и бой", добавя друг. Божидар Фералиев пък се възмущава, че се посяга на коли, чиито собственици явно са сиромаси. "Ако беше някоя панамера щеше да го препсува през зъби и да се свие като мишок.

Нали ги гледам и пред моя блок. Ако е някоя баничарка или стара кола, като нищо вдигат се чистачки, спадат се гуми, пръскат със спрейове. Ама има едно мазерати, което си спира както иска... На него веднъж не се вдигна чистачката. Защо ли?", гневи се Фералиев.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дъ Клаш

    13 15 Отговор
    Да се поставят КПП на границата на гетото Студентски градь и Стара София.Селяндурчетата да не мърсят града с присъствието си.А в студентски да се трепят скачат по главите бият убиват палят изобщо не ми е зор.
  • 2 Townboy

    20 5 Отговор
    Българите хвърляме огромни усилия да си правим гадни номера вместо да насочим енергията си към градивност. Не сме добри хора и затова скоро заслужено ще изчезнем като народ.
  • 3 Мартин

    31 8 Отговор
    София е имала 28 хиляди жителя през 1885 година. Стига сте се правили на големи граждани, при положение че на всички бабите и дядовците ви живеят на 3 туби бензин от София. Тоя Дъ клаш под всяка тема псува "селяните" които били превзели неговата София, браточка ти си селтак, ако смяташ че родното място определя човека.
    Селаните Евлогий и Христо Георгиеви са построили Софийският Университет
    Селяните Левски, Ботев, Петко Войвода. Хаджи Димитър и т.н. са се борили за свободата.
    Селяните от семейство Вазови са най-славните българи.
    Селяните Бербатов, Петров, Стоичков са прославили България.
    Селянката Стефка Костадинова е непобедена 30 години по-късно.
    Селянката Илияна Раева е най-голяма легенда художествената гиманстика.
    Кажи ми за софиянец останал в историята с нещо различно от политика?

    Коментиран от #12

  • 4 Психо Доктор

    5 2 Отговор
    Всяко подобно посегателство, както и последвалите насилствени действия които са предизвикани от липсата на култура и уважение в нашето общество. Липсата на реакция от органите носещи отговорност за спазването на закона ни връща към времената че правото е на по-силния или по "Хитрия" тарикат. Законопослушните само роптаят и се успокояват с фразата "Господ вижда всичко и ще ги накаже". Нещата могат да се се оправят или обществото ще оздравее когато законопослушните станат силни.
  • 5 Златен талон

    4 6 Отговор
    Никога не спирам на забранено място и очаквам това от останалите водачи. Затова когато някой ми пречи, не чакам някой на го накаже, а го възпитавам лично. Който ми е създал затруднение го затруднявам двойно, който ме заплашил с саморазправа го отказвам от тези намерения прилагайки неговите намерения върху самия него.
  • 6 месара

    11 0 Отговор
    е нямаше ли кирка, та е омазал колата с боя?
  • 7 AmateurEU

    7 0 Отговор
    То е като да хвърлиш боклука си през прозореца. Убеден съм, че е имало предупреждение преди това. А и прекалено много хора коментират без достатъчно информация. Виждал съм с очите си на какво са способни някои жени от ревност...
  • 8 Е какво толкова

    9 3 Отговор
    Нищо странно не виждам. Жителите на студентски град са 20 годишни келеши дошли от села и паланки

    Коментиран от #10

  • 9 софийски Студент

    4 0 Отговор
    няма по-прости парчета от провинциялните студенти-колеги, те реално не са дошли тук за да учат, малцината софийски включително и вулгарни шопи поне имат някакъв интерес от образование, другото е дошло да харчи парите на родителите си и да се занимава с всичко друго но не и с образование.

    Коментиран от #11

  • 10 Селянин от паланка

    5 2 Отговор

    До коментар #8 от "Е какво толкова":

    Хайде да разясниш на селянина от паланката с какво си по-специален от мен? Имаш наследствен апартамен и вместо да даваш половина си заплата за ипотека/наем, ти ги даваш за по-хубава кола и дрешки и това те кара да се чувстваш специален ли?

    Коментиран от #14

  • 11 Студента

    2 2 Отговор

    До коментар #9 от "софийски Студент":

    А колегите софиянци са все интелектуалци нали? Ако се преместиш в Лондон, Париж или Милано - ти за тях ще изглеждаш, както твоите колеги селянЕ изглеждат в твоите очи.
  • 12 El Torro

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Мартин":

    Еее, винаги ще се намери някой да отсрами столицата. Например. Елисавета Багриана-писател, Христо Коджабашев- актьор, Ник Дим Кос-голям илюзионист от световна класа, Христо Обрешков-цигулар и педагог, Леда Милева-писателка, Георги Марков- писател, Стоянка Мутафова-актриса, Никола Котков-футболист, Ибро Лолов-музикант, Ицхак Финци-актьор, Бисер Киров, Георги Аспарухов-футболист, Стефан Данаилов, Кирил Маричков, Георги Минчев и т.н.

    Коментиран от #15

  • 13 Шопите

    3 3 Отговор
    са най - големите врагове на българите.
  • 14 Е какво толкова

    2 2 Отговор

    До коментар #10 от "Селянин от паланка":

    По специален съм от теб защото се отнасям с уважение към хората, защото допринасям към благото и развитието на държавата, а не я руша, по-специален съм защото там където живея пазя и поддържам за да бъде хубаво за живеене, а не съсипвам всичко около с вандализъм. Мога да ти изброявам дълго. Надявам се че разбра каква е разликата между мен и теб. Или най-вероятно не я разбираш

    Коментиран от #16

  • 15 Рангел

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "El Torro":

    Всичките все с изтънчени професии ... Добре че са селяците, предния човек където ги спомена, та да свършат мръсната, тежка и отговорна работа по възкресяване и изграждане на България. Та чак след това да се пръкнат изтънчените музиканти, писатели, актьори, футболисти ... интелектуалци, софиянци. Хахаах
  • 16 Мартин

    2 2 Отговор

    До коментар #14 от "Е какво толкова":

    Личи си от предният ти коментар, че се отнасяш с уважение към хората, голяма уважение. Голяма култура имаш щом определяш стойността на хората от акта им за раждане. На село хората не си заключват вратите, щото са заградени от селяни които не уважават чуждата собственост. Има села в които хората си оставят ключовете на колата на стартера, а ключа на портата е вързан на въженце на самата порта - заключват за да не я духне вятъра и да излезе кучето. Личи си по правописа и граматиката ти колко си начетен. Очевадно е колкото много превъзхождаш всички, защото си израстнал в панелен блок и си се научил да пръцкаш тихо за да не дразни комшиите, да говориш тихо на обществени места - да не би някой от останалите културни хора да те чуе. Научил си се да псуваш хората, защото видиш ли на номера на колата им не пише СА или СВ, ами има други букви. Те затова хората се чудят от къде да минат като се стъмни - да не би някой културен да ги срещне и да вземе да ги образова в мрака. Явно през селата само си минавал щом имаш такова мнение или пък си селянин под прикритие - от тия дето никой не ги е "разбирал" в тяхното село, изнесли са се в столицата и са рязко за влезли в буржоазията. Имаш и много реална оценка за себе си, щом автоматично приемаш че си по-добър от един непознат в интернет, съдейки за него по 1 коментар. Хайде моля те заври се в панелката си, заключи 2-те решетки, заключи и входната врата с 8 ключалки си трайкай под юргана, че селяните идват за теб, ще ти взе
  • 17 незнайко

    0 0 Отговор
    И на мазератито ще му дойде времето. Ако продължава да нарушава правилника вижда какво се случва !!!