Last news in Fakti

14 Септември, 2019 11:16 2 559 4

Още трима мъже са арестувани за педофилия

  • педофилия-
  • мъже-
  • педофил

В понеделник е задържан френски гражданин, служител в кол център на международна компания, а в петък - двама български граждани, живеещи в столичните квартали "Люлин" и "Сухата река"

Още трима мъже са арестувани за педофилия - 1

Още трима мъже са задържани през седмицата за педофилия за подобни случаи като този с Даниел Хъл, съобщи в. "Труд" с позоваване на МВР.

В понеделник е задържан френски гражданин, служител в кол център на международна компания, а в петък - двама български граждани, живеещи в столичните квартали "Люлин" и "Сухата река".

Припомняме, че в четвъртък в Сливен по подозрение за блудство с малолетни беше арестуван 44-годишният британец Даниел Ериксън-Хъл.

През 2016 г. той вече е бил задържан с европейска заповед за арест по искане на Министерството на правосъдието на Великобритания. Мъжът е издирван от британското правосъдие по предявени обвинения за сексуална експлоатация на деца и детска порнография, както и за извършване на компютърни престъпления, докато е бил под гаранция.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А една жена няма ли да арестуват поне?

    7 1 Отговор
    Леличките "злоупотребяващи" с момченца също не са никак малко...
  • 2 Снимките на задържаните

    3 0 Отговор
    Ще покажат, че новината не е фалшива. Защо само английския гражданин бе показан, при това с няколко снимки? Ако нямате разрешение, моля обяснете защо!
  • 3 Само мъже педофили?

    0 1 Отговор
    А бе и жени педофили има. Арестувате ги и тях. Защо все мъжете трябва да го отнасят.
  • 4 На следващия

    1 1 Отговор
    Гей прайд в София направо да ги товарят заедно с тези, които са го позволили!