Last news in Fakti

14 Септември, 2019 17:57 3 793 6

Българка се самоуби в Атина

  • българка-
  • полиция-
  • самоубийствп

Инцидентът се е разиграл в четвъртък следобед

Българска икономка сложи край на живота си, скачайки от балкона на третия етаж на жилищен блок, намиращ се на кръстовището на улиците "Вентури" и "Агиос Герасимос" в атинския квартал "Холарго".

Инцидентът се е разиграл в четвъртък следобед. Жената е 50-годишна и решила да сложи край на живота си по причини, които преди да се самоубие се погрижила да напише върху бележка, намерена вътре в къщата, където е работила, пише "Труд".

Полицията в Холаргос-Папагос, както и линейката се втурнаха на място, но 50-годишната жена вече бе издъхнала. Предсмъртното писмо е в ръцете на полицията, от където ще станат ясни причините, довели българката до самоубийство.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шопо

    20 9 Отговор
    Не е лесно на грък да работиш . През деня им пазаруват,готвят ,чистят,а през нощта задоволяват низките им страсти...
  • 2 ФАКТ

    38 1 Отговор
    Така е,много български жени станаха ЖЕРТВИ на така наречения -ПРЕХОД във България !!! НЯКОЙ беше ли помислил за това ???? Колко жени без никаква подкрепа с деца,бяха принудени да спасяват себе си и семейството си !!!! Никаква помощ и подкрепа от държавата НЕ получиха жените майки ,през тези трудни години с мизерни заплати и пенсии !!! На кой ли му пука !!!!!
  • 3 ФАКТ

    24 1 Отговор
    Във България за съжаление се толерират проститутки,мутреси и силиконки,НО НЕ и истинските,достойните жени !!!! Те и затова ще бягат и бягат в другите държави !!!!
  • 4 ФАКТ

    30 2 Отговор
    На първо място във България,се унищожи семейството -жената,майката !!! Тя бе унижавана,мачкана,прецаквана -от работодателите,институциите и от самата държава !!! И ето ги СЕГА РЕЗУЛТАТИТЕ !!! Намаляване драстично на населението във България !!! За това ПРЕСТЪПЛЕНИЕ има ли ВИНОВНИ ??? КАКТО винаги ..... НЕ !!!!

    Коментиран от #6

  • 5 Бегето си отива с невиждани темпове

    2 1 Отговор
    Важното е управленската шаика да трупа милиони кражби
  • 6 незнайко

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "ФАКТ":

    ВЪВ се пише когато следва дума с В или Ф . И в трите ковентара бъркате !!!