17 Септември, 2019 12:21 3 112 2

Непълнолетни автоджамбази крадат коли наред в Бургаско

  • автоджамбази-
  • кражба-
  • коли-
  • бургаско

Тийнейджърите признали, че в началото на месеца откраднали „Ауди“

Непълнолетни автоджамбази крадат коли наред в Бургаско - 1
Снимка: shutterstock

Полицейски служители от РУ-Средец успяха да арестуват двама тийнейджъри, които буквално побъркали хората след серия кражби на коли.

Младежите, които са на 16 и 17 години, направили пълни самопризнания за два случая. Разследващите обаче продължават работа по престъпната им дейност, като не е изключено да се появят и още задигнати от тях автомобили, съобщи flagman.bg.

Тийнейджърите признали, че в началото на месеца откраднали „Ауди“, което било паркирано на ул. „Бузлуджа“ пред дома на 45-годишния му собственик.

Само няколко дни по-късно непълнолетните автоджамбази задигнали и „Опел Астра“, собственост на 49-годишна жена от Средец. Тя също оставила колата пред дома си на ул. „Странджа“, но на сутринта с изненада установила, че я няма.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Манавски

    6 1 Отговор
    след като откраднали аудито никога повече не откраднали кола
  • 2 s63GAD

    3 1 Отговор
    това мургавели щом крадат ауди ... аудитата по-принцип за да ги откраднат трябва собственика да им е платил бая солидно