Last news in Fakti

17 Септември, 2019 13:29 5 129 7

Убиецът на Миджурина призна вината си, искат му огромна кръвнина

  • коста николов-
  • миджурина-
  • михаил станчев

Съдебната практика в подобни случаи сочи, че наказанията при признаване на вината са около 20 години

Убиецът на Миджурина призна вината си, искат му огромна кръвнина - 1
Снимка: Флагман

Михаил Станчев, който през юни 2018 година застреля хазартния бос Коста Николов-Миджурина и простреля бившата си приятелка Симона Тодорова, изпаднала в кома за повече от две седмици, призна вината си при започването на наказателния процес в Бургаския окръжен съд, съобщава "Флагман".

На разпоредителното заседание Станчев пожела съкратено съдебно следствие с пълното признаване на вината си и използване на възможността за редуциране на присъдата си с 1/3.

Той е подсъдим по чл.116 и го грози присъда от 20 до 30 години затвор. Съдебната практика в подобни случаи сочи, че наказанията при признаване на вината са около 20 години.

Симона Тодорова, която оцеля по чудо при стрелбата и днес живее втори живот, не намери сили да се изправи очи в очи с срещу Станчев.

Пред съдебният състав днес тя бе декларирала, че желае да бъде конституирана като граждански ищец и претендира за обезщетение от 70 хил.лева.

Семейството на Коста Николов също предявиха граждански иск срещу Михаил Станчев. Тримата му законни наследници претендират за общо 350 хил. лева.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зле

    26 12 Отговор
    Ще лежи момчето, че ходи с лека жена. Поне им показа, как се прави.
  • 2 БЯС

    19 7 Отговор
    Докато не се премахне съкратеното следствие и съответно редуцирането на наказанието, убийците ще ходят измежду нас. Депутати, помислете и приемете незабавно промяна в НК, утре жертва може да сте вие или ваш близък!

    Коментиран от #3

  • 3 Алфа Вълкът

    25 4 Отговор

    До коментар #2 от "БЯС":

    ТОЗИ ЧОВЕК НЕ Е УБИЕЦ, А МЪЖ ЗАЩИТИЛ ЧЕСТТА СИ!

    Коментиран от #5

  • 4 Волински

    10 1 Отговор
    Момчето е постъпило първосигнално или не се е отличавало с особенс интелигентност, поради което ще лежи в затвора макар и не дълго (съобразно извършеното).
    С пищова и публино се прави ако искаш да сплашиш останалите живи, каквито в случая не са били предвидени. Има си много ефикасни методи за отстраняване, които почти не носят опасност за "инициатора".
    поздрави
    Волински
    НКВД
  • 5 БЯС

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Алфа Вълкът":

    Пиша по принцип, заради тъпите процедури. Като не е виновен да го оправдаят.
  • 6 Дявола се е вселил в него

    5 0 Отговор
    Той прави рогата. Браво истински мъж. Прилича на ван Дизел. Трябва да направят такъв филм с ван Дизел как убива бизнес мутра и мутресата и го вкарват в затвора за 23г. И накрая на филма да го дадат как излиза дърт и бездомен. И тогава той да убие отново и да влезе обратно в затвора и така филма да свърши. Много оскари ще вземем.
  • 7 Друг ще гарчи сега

    3 0 Отговор
    Сега миджурина е много богат ама на гробището, като се прайш на терикат си плащаш някой път с живота:-)