Last news in Fakti

17 Септември, 2019 16:31 3 335 7

Пиян тийнейджър открадна автомобил и се разби в бетонно стълбище в Смолян

  • смолян-
  • тийнейджър-
  • войната на пътя

18-годишен младеж от село Чепинци с куп провинения в рамките на броени минути

Пиян тийнейджър открадна автомобил и се разби в бетонно стълбище в Смолян - 1
Снимка: БГНЕС

В Районно управление на МВР-Смолян е получена жалба от 40-годишна жена от Смолян, за това че около 01.00 ч. на 16 септември 2019 г. противозаконно бил отнет собствения ѝ лек автомобил Audi A4, паркиран в пред заведение на ул."Пазарска" в града, съобщиха от ОДМВР-Смолян.

В последствие, около 01.10 ч. на ул."Стою Шишков" с въпросния автомобил, управляван от 18-годишния Н. Б. от село Чепинци, община Рудозем, е станал пътен инцидент, при който, при движение с несъобразена скорост и употреба на алкохол - 1.42 промила, неправоспособният младеж изгубил контрол над автомобила и се блъснал в бетонно стълбище отляво по посока на движението, преобръщайки се на платното за движение.

След катастрофата водачът е с хематом и контузна рана на главата, нараняване на лявото ухо и охлузване на лява ръка. Оказана му е медицинска помощ в МБАЛ-Смолян и е назначено домашно лечение.

Автомобилът е с деформации по цялото купе. Щетите са в процес на изясняване. Местопроизшествието е посетено от дежурни оперативни групи. По случая са образувани две бързи производства. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал та фанах Атаопънах

    0 6 Отговор
    Следващият път ще се сети да не си оставя ключовете в колата.
  • 2 фалафел

    16 2 Отговор
    Като вземеш една бухалка,че бой! Здраво място да не му оставиш на тоя крадлив маймуняк!
  • 3 Вярващ

    11 0 Отговор
    Понякога престъпниците получават скоропостижно знаци свише. Техен проблем е дали ще ги разгадаят.
  • 4 Българин

    7 3 Отговор
    В това село чепенци има много измамници, крадци, наркомани и бабаити, които да си получат заслуженото. Сега да купи нов автомобил на жената.
  • 5 гост

    3 0 Отговор
    СПОКООЙНО КОЛЕГА СЕГА ВМЕСТО 3-4 ГОДИНИ В ЗАТВОРА СЛЕД 24 ЧАСА ЩЕ ГО ПУСНАТ ПО ЖИВО ПО ЗДРАВО...ТАКА ПРАВЯТ СЪДИЙТЕ В БЪЛГАРИЯ !!!
  • 6 ХаХаХа

    3 0 Отговор
    Точно това е резултата от възпитанието в къщи.. Демек от родителите.. А за шофьорските умения.. Инструкторите произвеждат не добри шофьори.. а камикадзета.. Жалко..
  • 7 abv

    1 0 Отговор
    Смолян се напълни с високопланински джентълмени от околността. Превзеха целия град. Навсякъде са.Този е от тях. Сиромашко град, кола и алкохол не видяло.