Last news in Fakti

19 Септември, 2019 16:38 4 088 8

Българският Роналдо отърва съда

  • даниел златков-
  • българският роналдо

Впоследствие явно жалбоподателят и нападателят са се сдобрили и са си простили

Българският Роналдо отърва съда - 1
Снимка: БГНЕС

Районен съд Благоевград прекрати наказателното производство срещу футболиста от "Вихрен" Сандански, благоевградчанинът Даниел Златков за боя пред дискотека "Елизиум" (сега Level), което беше образувано след тъжба на О. З. по обвинение за лека телесна повреда, пише struma.com.

Поради постигане на споразумение между страните, районният съдия Владимир Пензов прекрати наказателното производство срещу Златков, по-известен като българския Роналдо.

В началото на март миналата година пред благоевградската дискотека "Еизиум" се разигра истински екшън. О. З. бил фен на Даниел, който в този момент се състезавал като ММА боец и искал да се качи на ринга с него.

Съпругата на ММА боеца Агнес обаче заявила, че О. не е в неговата категория и не може да мери сили с него. Тогава О. започнал да я обижда и да отправя сексуални намеци към семейството, което провокирало ММА боеца и той налетял на бой, воден от желанието да защити честта на съпругата си.

Сбили се, но били разтървани от охраната на клуба. О. З. депозира жалба в полицията и се стигна до съд. Двойникът на Роналдо, Д .Златков, бе обвинен в нанасяне на средна телесна поведа.

Впоследствие явно жалбоподателят и нападателят са се сдобрили и са си простили. Oпределението на Районен съд Благоевград подлежи на обжалване в 15-дневен срок пред Окръжен съд – Благоевград.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал та фанах Атаопънах

    10 0 Отговор
    По скоро българският Джъстин Бийбър, щото и той на много корав се прави, ама само заради парите си може да се сбие с фенове и папараци.
  • 2 Гошо

    20 1 Отговор
    А ве той нашия по-грозен от оригинала ..... И нещо ми ромее ....

    Коментиран от #3, #4

  • 3 до Гошо

    1 7 Отговор

    До коментар #2 от "Гошо":

    Ти понеже па си много убав ...
  • 4 Век 21

    13 1 Отговор

    До коментар #2 от "Гошо":

    Вече ритнитопковците или се момеят, или се ромеят!
  • 5 III Дан

    4 0 Отговор
    КъФ е тоа уе ? Сега футболист ли е, ММА боец ли е май и той май не знае. Иска му се да се прави на ММА боец, ама само на такива, на които счита, че може да надделее. Що не излезе на някой уличен файтър да му направи главата на щайга. Такива набедени ММА бойци с лопата да ги ринеш и все някъде се надървят пък после като срещнат неподходящия и мечат като котета и все нещо не им е било наред за това са яли кютека. И това футболистче с мечти за ММА ще си намери майстора.

    Коментиран от #8

  • 6 Пената от Мировяне

    7 0 Отговор
    Нито е футболист,нито е ММА боец циганчето .Прави се на такъв иначе е джипси авер...
  • 7 Алфа Вълкът

    4 1 Отговор
    Тоз какъв ММА борец е? Нямаше кой да се навие да му легне и Наско от "Мело Тв Мания" излезе да се бие с него. Наско го наби тоя и вместо да спрат мача, оставиха Роналдото да бере душа душа до края на рунда и не дадоха да се играе последният рунд и обявиха ей тоя за победител. Гледайте му мача има го в нета!
  • 8 Anonim

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "III Дан":

    И чеп за зеле няма да стане