Last news in Fakti

19 Септември, 2019 19:44 3 147 10

150 кг марихуана в наркооранжерия край Ловеч

  • дойренци-
  • марихуана

В къщата пък е открита стая-сушилня с дървени стелажи

150 кг марихуана в наркооранжерия край Ловеч - 1
Снимка: БГНЕС/Илюстративна

Задържаха 147 кг марихуана в Ловешко, съобщават от полицията.

Служителите на реда са открили голямото количество дрога при специализирана полицейска операция, проведена вчера в село Дойренци.

В имота полицаите са открили инсталация и солидна оранжерия от дървена конструкция, в която били се установени 46 растения от рода на конопа с височина между 160 см и 240 см. При проверка в нея всяко растение е било обградено от метална скара и с изградена вентилация и капково-поливна система, свързана с геран извън имота.

В къщата пък е открита стая-сушилня с дървени стелажи, а в друго помещение е установен мобилен гардероб-инкубатор, оборудван с отоплителна и вентилационна система за отглеждане на култивиран разсад.

Полицията е задържала за 24 часа 64-годишен мъж, който в момента на проверката се е грижел за насажденията. Предстои той да бъде привлечен като обвиняем и да му бъде повдигната 72-часова мярка "задържане под стража".

Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Трудова борса

    23 1 Отговор
    И някой казва, че българинът е мързелив? Ако се узакони отглеждането, няма да имаме клиенти в бюрата по труда.
  • 3 Луд

    17 1 Отговор
    Сега ще развалят хубавата работа.Ама все си мисля ,че 64 годишния дето ще го отнесе кара жигулка,а сина му на 34 дето виси в кафенетата по цял ден и кара някое БМВ за 40 бона дори не подозира какви ги върти стария.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Неземеделец

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "Scout for funn":

    Не се чуди, а запретни ръкави! Баба ми на село е гледала и коноп(ама не от тоя) и тютюн за лични нужди, пък умря на преклонна възраст. Важното е да не те мързи, ако не марихуана, тикви, картофи, кратуни... каквото ти душа тегли.

    Коментиран от #7

  • 6 тюх да му се не види

    11 1 Отговор
    В кой век живеете бе ? Още се намират примитивни мозъци, дето викат на тревата дрога. Обвиняват природата, че синтезира наркотици, това е смехотворно
  • 7 Scout for funn

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Неземеделец":

    епа дай ако искаш да се чуем
  • 8 Апостола

    7 1 Отговор
    Както винаги в БГ се движим с години назад, докато в голяма част от Европа се либерализира режима за отглеждане и употреба на марихуана за медицински и развлекателни цели то тук отново сме на опашката! Ще го проумеем но ще е късно! Това растение може да ни спаси от мизерията в която едва оцеляват цели региони в БГ! Да е жив и здрав човека и да предаде ценния си опит на други! Горе главата и смело напред!!!!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Мартин

    3 0 Отговор
    В развитите държави този човек щеше да внася по няколко десетки хиляди данъци и всичко е тип топ. Тук обаче сме още в 1984 година, още чакаме да падне комунизма. Гадната плодородна почва синтезира наркотици, играе на партия със слънцето и после делят.
    Ако 150 кила ракия - няма проблем.
    150 кила вино - живи и здрави.
    150 кила трева - ааааа, сакън, сакън, наркотици, помощ, децата..