Last news in Fakti

20 Септември, 2019 11:15 3 729 5

Задигнаха Mercedes и над 20 000 лева

  • петрич-
  • кражба-
  • mercedes

Кражба в Петрич

Задигнаха Mercedes и над 20 000 лева - 1

Полицейски служители на РУ-Петрич работят по получен сигнал за това, че за времето от 23:00 часа на 18.09.2019г. до 06:30 часа на 19.09.2019 г. е извършена кражба на дамска чанта с намиращи се в нея суми от около 22 500 лв. и около 2 000 евро, ловна пушка и ловен автомат от частен дом в гр. Петрич и лек автомобил Mercedes, паркиран в прилежащ към жилището гараж.

Работата по случая продължава под надзора на РП-Петрич.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 До Боко тиквата

    9 6 Отговор
    Уважаеми господин министър председател съгласно договор за кредит с международният валутен фонд вие сте задължени да погасявате кредит в посочените срокове в размер на 2,2 милиарда лева в посочените срокове вашият кредит в просрочие от 20.09 просроченото Ви задължение към 09 септември възлиза на 12 милиона лева кредита е за 8 изтребителя f-16 block 70 платени предварително прехвърлен към федералната банка на САЩ лихва за отчетния период в размер на 12 милиона лева кредитен рейтинг отрицателен нечестен некоректен непочтен клиент в лицето на правителството и парламента в случай на неизпълнение на задълженията ви уведомяваме че банката има право да направи кредита предсрочно и изцяло изискуем всичко това е в ущърб на вашия кредитен рейтинг като наличието на негативна кредитна история в централния кредитен регистър към БНБ кредитната история отразява вашата надеждност стабилност и финансова репутация като до нея имат достъп всички банкови и финансови институции регистрирани на територията на България
  • 2 Йордан

    13 1 Отговор
    А аз нямам какво да ям...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Kuzmanovv

    3 0 Отговор
    От където дошли, там и отишли ...
  • 5 ИВО

    3 0 Отговор
    КОГАТО НЯКОИ ОТКРАДНЕ ОТ КРАДЕЦ , КРАДЕЦА МНОГО ГО БОЛИ