Last news in Fakti

21 Септември, 2019 09:49 3 537 7

Карчо влиза в затвора заради мелето в „Сакса“

  • карчо-
  • меле-
  • сакса

Само дни преди присъдата Георги Карчев опита да нахлуе с ударна бригада в друго хитово заведение

Карчо влиза в затвора заради мелето в „Сакса“ - 1

Бургаската ъндърграунд фигура Георги Карчев, по прякор Карчко, влиза за 5 месеца в затвора заради мелето в плажната дискотека „Сакса бийч“, показа репортерска проверка на Флагман.бг. Той се призна за виновен и сключи споразумение по обвинение за хулиганска проява и нанасяне на леки телесни повреди на двама мъже, припомня „Флагман“.

За разлика от своя авер Димитър Колев, Карчо няма как да се размине по-леко, тъй като само месеци преди екшъна излезе от затвора след присъда като тартор на опасното нарко ОПГ от ММА бойци. Карчев вече се намира зад решетките и първоначално ще изтърпи присъдата си при строг режим.

След кървавото меле Димитър Колев пак е добре дошъл в „Сакса бийч”, всичко му е точно.

Само няколко дни преди присъдата, Карчо се опита да нахлуе с ударна бригада в друго хитово заведение, но групата е спряна от охраната на дискотеката.

Припомняме, че миналото лято Георги Карчев-Карчо, Димитър Колев, Петър Ганев-Белото и Петър Попчев-Попчето буквално пометоха препълненото заведение с друга компания при брутално меле.

Очаква се и още двама да получават ефективни присъди за екшъна в бургаската дискотека, тъй като са със сериозно криминално минало.

Белото отново е закопчан от маскирани спецполицаи само няколко месеца след мелето в „Сакса“. Петър Ганев е обвинен от спецпрокуратурата като част от банда за разпространение на дрога в София и Бургас. Той е сгащен заедно с популярния в ъндърграунда Румен Темелков, двамата синове на Томи Атанасов-Черния и членове на фенклуба на футболен клуб „Левски“ София.

Още по-тежко е положението на друг участник в боя – Петър Попчев. Попчето все още е на свобода, но е обявен за национално издирване, тъй като го грози доживотен затвор за жестоко убийство до Старата поща в Бургас.

Димитър Колев обаче се размина прекалено леко за участието си в масовото сбиване. Бургазлията получи 2-годишна пробация и 100 часа общественополезен труд.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Потрес

    25 0 Отговор
    Имам чуствството, че съм се събудил и е 1996 година. За какво плащаме на някакво правителство и конкретно мвр? Намаляла била престъпността! Циркаджии! Долу смахнати мутри!
  • 3 Няма го Митко голямото ОКО

    3 2 Отговор
    И по морето стават гафове!
  • 4 Такива да го духат.........

    7 0 Отговор
    Педали.
  • 5 месара

    12 0 Отговор
    и защо карчо и такива като него са извън затвора?! отваряйте ги тия трудови лагери бе!
  • 6 И като е съден за убийство

    6 0 Отговор
    Съдията,който го е пуснал трябва да му излежи присъдата.
  • 7 Тодор Живков

    0 0 Отговор
    Такива боклучета ги оправях навремето и ставаха много хрисими и добрички