Last news in Fakti

21 Септември, 2019 14:09 5 443 38

Арестуваха брутален изнасилвач, пребил до смърт ученичка

  • белезници-
  • изнасилвач

Инцидентът е станал в София

Арестуваха брутален изнасилвач, пребил до смърт ученичка - 1

Брутален сериен изнасилвач е арестуван в София. Рецидивистът Георги Георгиев, нападал момичета в Южния парк, бил спипан при зрелищен екшън в четвъртък рано сутринта след близо месец издирване.

Последната жертва на 42-годишният извратеняк е ученичка, с която освен че се е гаврил сексуално в края на август, но я е пребил жестоко, почти до смърт. Момичето е спасено след серия сложни операции. Новината потвърдиха от СДВР и прокуратурата, цитирани от „Телеграф“.

Георги Георгиев с прякор Врачанеца, вече е с повдигнато обвинение и е оставен за 72 часа в ареста.

Врачанеца излязъл от затвора през декември м. г. Въпреки че лежал зад решетките за изнасилване и нападения над девойки в Южния парк, той не се стърпял и отново се върнал към старите си навици.

В края на август Врачанеца забелязал 18-годишна ученичка, която вървяла по една от алеите в парка привечер, и я нападнал. Започнал да я бие и рита, като я повалил на земята, блудствал с нея, опитал да я изнасили, като през цялото време я удрял с ожесточение и жестокост в лицето, разкриха запознати с разследването.

След това ограбил парите и личните вещи на момичето и избягал. То било закарано в болница в изключително тежко състояние. Лекарите се борили за нея близо месец, за да я възстановят.

Ученичката била подложена на серия операции, за да си стъпи на краката. През това време ченгетата от столичното 4-то РПУ започнали да издирват изнасилвача.

Криминалистите изготвили профил на извършителя. Оказало се, че по идентичен начин през 2005 г. серийният извратеняк Георги Георгиев нападал жени в Южния парк, но след като го хванали и влязъл в затвора, престъпленията секнали.

Ченгетата проверили дали Врачанеца е още зад решетките, но от Централния софийски затвор обяснили, че вече е свободен гражданин. Започнало издирване на 42-годишния мъж, което преди два дни се увенчало с успех.

Патрул на 4-то РПУ се движел рано сутринта в четвъртък по бул. „Гоце Делчев“.

„Изведнъж видяхме как полицаите пускат аварийки и изхвърчат от колата. Гонеха някакъв мъж, който опита да избяга, мушкаше се между колите, но го настигнаха и задържаха, първо помислихме, че снимат филм. После разбрахме, че е престъпник и ситуацията е истинска“, коментират свидетели.

Георги Георгиев е с повдигнато обвинение за блудство, опит за изнасилване, грабеж и нанасяне на средна телесна повреда. Жертвата вече го е разпознала, а Софийската градска прокуратура е постановила 72 часа арест.

Справка в масивите на службите показала, че Георги Врачанеца е освобождаван 7 пъти, като 13 години общо е лежал по затворите.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гласувах

    95 3 Отговор
    Смърт чрез разстрел

    Коментиран от #18

  • 2 Вероятно

    55 3 Отговор
    Го пуска винаги съдия Калин Калпакчиев или някой от мафиотския му кръг
  • 3 Потрес

    68 2 Отговор
    Е тоя явно не се е поправил в затвора. Доживотна без замяна за такива изроди. За "умниците", които ги пускат– компания в една килия!
  • 4 Ал та фанах Атаопънах

    37 1 Отговор
    Ами хубаво. А сега ще го пуснете защото е човек и заслужава втори шанс НАЛИ?

    Коментиран от #12

  • 5 Тия в съда

    45 0 Отговор
    Добре ли са каква средна телесна повреда като едва са спасили момичето. За пореден път ще му се размине и като излезе сле 2 год. пак ще направи същото. Колко жени трябва да пострадат за да се вземат мерки, и този изрод да не излезе никога от затвора.
  • 6 УжасТ

    41 3 Отговор
    Нищо, съдийте да го пуснат пак и да изнасили тяхна дъщеря. Да видим тогава колко ще му е присъдата. Колко мъка има на тоя свят.
  • 7 Намерете му една крва

    8 11 Отговор
    Да я бие и млати както си иска за пари. Да я направи прстттка а той да стане сводник. Проблема решен.
  • 8 Смърт

    52 2 Отговор
    Това е единственото нещо което ще спре такива хора. Не доживотен не 10,20 или 30 год. затвор. И ако решите да сложите минус се за мислете, че и вие имате деца и близки хора които обичате.

    Коментиран от #10

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Аз нямам дете

    9 10 Отговор

    До коментар #8 от "Смърт":

    Но не съм тръгнал да изнасилвам защото още не съм докосвал жена. Просто се сдържам и се контролирам. Не съм като тези изпадналите.
  • 11 Гост 1

    32 2 Отговор
    На съдията щерката следвашия път
  • 12 оня

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "Ал та фанах Атаопънах":

    спорет мен заслужава вече не фтори а осми шанс.шансове на калпак
  • 13 Хммм

    21 0 Отговор
    Да разрешат на всички пострадали един час с него !
  • 14 ОВЧА ГЛАВА

    34 0 Отговор
    ТАЯ МЪРША МУ СТРОШЕТЕ КАПАЧКИТЕ И ЛАКТИТЕ С ЧУК номер 16 ТОЯ Е БОЛЕН ЕЛЕМЕНТ ПИЛЗВАИ ТЕ ГО КАТО ДОНОР
  • 15 Ххх

    12 3 Отговор
    Възмущавате се, и правилно. Ама нали имаше една приказка - кучетата си лаят, керванът си върви. Вие си пишете, съдиите си ги пускат. А Тиквата за кой ли път ще си го премести. Но сигурно на следващите избори сигурно поне половината от вас ще гласуват за ГЕРБ и БСП. И може би ще чакате нещо да се промени в скапаната ни държавица, гласувайки за партиите на статуквото.
  • 16 ПЕНКО

    19 0 Отговор
    МОЯТ ПЕРНИШКИ ХУМАНИЗЪМ : " С ВАРИЯ СЕ СМАЧКВА ДЕСНИЯТ МУ ЛАКЪТ ; ОТРЯЗВА СЕ ЛЕВИЯТ МУ КРАК ПОД КОЛЯНОТО И ВЪРХА НА ЕЗИКА МУ ...И СЕ ОСВОБОЖДАВА / БЕЗ КАСТРАЦИЯ / !!!!

    Коментиран от #24

  • 17 Къртев 🐓

    17 0 Отговор
    Е, това е! Изнасилва, бие, граби и пак навън. Какви са тези закони, какъв е този съд. Седем пъти освобождаван!? Защо? 13 години по затворите и 7 пъти освобождаван. Ми той направо си е на почивка. Поизнасилва малко, попребие, някое момиче, па вземат да го приберат да си почине. Това не е нормална съдебна система, не е нормално, за такива престъпления, въбще да си сред обществото.

    Коментиран от #23

  • 18 Грух

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гласувах":

    Не може - демокрация сме !

    Хехехехе
  • 19 каиша

    15 0 Отговор
    Смърт бе, България е пълна с изверги. Само смърт за такива. Полза няма от тях. И какво слушаме педеругите от ЕС.
  • 20 От Пирдоп

    16 0 Отговор
    Убит при опит за бягство!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Ии чудо големо😂😂

    1 20 Отговор
    Ко толкоз станало😂😂бъбрек ли е вадил просто е искал да я ощасливи😂😂😂това е природата мъж и жена са едно
  • 23 Да ти кажа

    10 0 Отговор

    До коментар #17 от "Къртев 🐓":

    Такива са ни законите, откакто клекнахме на ЕС и махнахме смъртното наказание. Сега по–праведни от папата и боклуците на свобода. НПО–та, и други защитници ни съсипват децата, защото престъпниците имат повече права от жертвите.
  • 24 Патент от Пернишко

    7 0 Отговор

    До коментар #16 от "ПЕНКО":

    Обясни по–разбираемо, че не всички сме от Перник, но иначе нема лошо в идеята. Евентуално може да я патентоваш, но преведи на всички езици и диалекти!
  • 25 ИМПЕРИАЛИСТ

    9 1 Отговор
    Ако няма престъпници и престъпления кой ще пълни гушите на правозащитните органи? Престъпниците са ДОЙНАТА КРАВА на юристите и те си я пазят с всички сили и методи.
    Поради множество субективни и обективни причини, нормална съдебна система в България не може да има. Ако съдебната система заработи нормално, тя ще срине из основи цялата държавна структура на България.
  • 26 ПЕНКО

    14 0 Отговор
    ПО МОЕ ВРЕМЕ НЕ ГИ АРЕСТУВАХМЕ , А ПРЕДАВАХМЕ ТРУПА НА РАДНИНИТЕ ЗА ПОГРЕБЕНИЕ !!!!!!!!!
  • 27 vasik atanasova

    11 0 Отговор
    този е за убиване
    няма оправия
    и кой е този който си мисли че затвора поправя човека
  • 28 Време

    6 0 Отговор
    Е да се инсталира електрически стол в Софийския затвор. И да започне да се пуска. Има доста престъпници които трябва да поседнат за 5 мин на него
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Онзи Крум

    4 0 Отговор
    Да се кастрира оперативно и да му се отрежат краката.После да се пусне на свобода.Няма само да ги хрантутим тези.
  • 31 коко

    2 0 Отговор
    Тоя буклук ... нямам думи за него!
    А за жените и девойките, разберете че вече не е спокойно да се разхождате никъде вечер и рано сутрин! Никой не ви пази... и да има камери, ще е след дъжд качулка. Пазете се, ходете по оживени места и по средата на улици и тротоари, когато няма движение ест!
    Пазете се от гадовете, понеже те дебнат навсякъде!
    Навремето ние ги пердашехме онанисти и други извратеняци по парковете, бяха славни години, но за жалост свършиха! Сега младите, каквито бяхме ние по онова време са джендъри и през ум не им минава, да се заложат по градинки и паркове и да дебнат за измет! Жалко че МВР спи и не патрулира усилено. Конни полицаи са нужни вечер в Южняка!
  • 32 Ами да

    3 0 Отговор
    Ако имаше закони не само на книга престъпниците щеше да са малко мн.малко.
    Ако племето ни не бе робско престъпниците щяха да са от естество пиянство и падане по стълби,трошене на чиниии е те такива битови работи
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Ама не сме

    2 0 Отговор
    Ако бяхме нормална държава - каквато бяхме - щеше да е пребит още при задържането му, а после за 20 г. щеше да е всяка вечер булка при коняците у Централния. А другите щяха да мислят.

    Коментиран от #35

  • 35 Онзи

    2 0 Отговор

    До коментар #34 от "Ама не сме":

    Ти от де знаеш в РПУто какво му се е случило? 😉 Навън пред хората не се правят такива неща, защото всеки е репортер вече...
  • 36 Народен съд

    2 0 Отговор
    Кога бащи и братя, неполучили възмездие в съда, ще започнат за отмъщение да убиват тези, които не са им го дали ?
  • 37 хирург

    1 0 Отговор
    Да му се използват органите с които да се спасят хора, които се нуждаят от тях - да има полза от него...
  • 38 Мими

    0 0 Отговор
    Въже,въже,въжевъжевъжевъжевъжееееееееееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!