27 Септември, 2019 14:11 4 045 13

Бременната съпруга на убит от надрусан шофьор загуби бебето си

  • челен удар-
  • дрогиран

Лекарите засега не са им съобщили, че съпругът и баща на двете деца е починал в катастрофата

Бременната съпруга на убит от надрусан шофьор загуби бебето си - 1
Снимка: shutterstock

Съпругата на загиналия 25-годишен шофьор в зверската катастрофа между врачанските села Люти дол и Ребърково снощи, е била бременна и е загубила бебето си. Това твърди TrafficNews.

28-годишната жена в момента е в интензивното отделение на болницата във Враца. Там са настанени и двете ѝ деца - момче на 12 г. и момиче на 10 г., които са с много фрактури. Бабата на децата, която е била петият пътник, също е с множество наранявания.

Лекарите засега не са им съобщили, че съпругът и баща на двете деца е починал в катастрофата.

Почерненото семейство живее в София и е пътувало с "Мазда", когато върху колата е връхлетял "Сеат Ибиса" с врачанска регистрация, управляван от 39-годишен мъж, който впоследствие се оказа надрусан. С него е пътувала и сестра му.

Водачът на сеата предприел рисково изпреварване на колона от автомобили, навлязъл в лентата за насрещно движение и блъснал челно маздата.

Шофьорът на японската кола е издъхнал в линейката, той не е имал никакъв шанс за живот, смазан от таблото и волана на автомобила.

Виновникът за инцидента е изпробван с техническо средство, като уредът е отчел наличие на амфетамин. Образувано е досъдебно производство.

Близки на пострадалото семейство от София алармираха, че виновният шофьор е бил освободен да се прибере в Козлодуй. Те се опасяват, че той може да се укрие.

"Водачът не е арестуван, а е освободен по здравословни причини, защото има много наранявания след катастрофата. Това не означава, че няма да му се търси отговорност", коментираха от полицията във Враца.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 110

    57 9 Отговор
    Задача по математика, втори клас:
    Съпругът и баща на двете деца - на 25г, децата на 12 и 10, значи е станал баща на 13. Въпроса е коя гама на зеленото е цвета на кожата им?

    Коментиран от #7

  • 2 xdm

    22 2 Отговор
    100лв глоба и 1 месец без книжка за виновния. Ако има приятели на държавна служба, значи нероденото е виновно за катастрофата и ще му се търси отговорност. Така, за да си знаят робите, колко струва животът тука.
  • 3 -...-

    39 3 Отговор
    Седнеш ли пиян или надрусан зад волана и причиниш смърт - да се води за предумишленно убийство. А тук е двойно. Най тежката присъда и без ''пазарлъци''.
  • 4 Анонимен

    22 2 Отговор
    Бо*лук долен. Да гори в ада
  • 5 сноу

    15 2 Отговор
    Джангустаните трябва, по на едро да се трепят...По една бройка на ден сметката е мижава...
  • 6 И така

    28 1 Отговор
    Сега БХК комитет да кандидатира надрусания за Нобелова награда,да осъди БГ за незаконно задържане и нарушаване на свободите му да го изкара жертва на репресии от страна на народа и да направи фондация в негово име с което да се бори за свободите на надрусаните и те свободно и демократично в съответствие с евроатлантическите ценности да могат да трепят децата ни и хората в страната.Какви сме ние че да им пречим да използват свободно дрога и да ни трепят?Само им пречим
  • 7 За логика да си чувал?

    18 4 Отговор

    До коментар #1 от "110":

    Ами децата са нейни бе, от друг мъж. починалия ги е припознал за свои затова пишат че е баща им. Е кво и зелени да са, такава трагедия ли заслужават. Пази Боже да се не случва на никой.

    Коментиран от #8

  • 8 Другата логика

    12 4 Отговор

    До коментар #7 от "За логика да си чувал?":

    като бяха по-малко, по-малко мряха! с увеличаване на бройката им, се увеличава и вероятността да мрът! ! Сега ще се наложи да храним 2 гърла по-малко!

    Коментиран от #9

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 318tds

    9 1 Отговор
    И пак като е на 28 а детето ѝ на 12 го е родила на 16....
  • 11 VAMA

    10 2 Отговор
    Няма значение цвета на кожата и на колко години гие родила. Трябва дасе ваведе смъртна присъда. За убийците на пътя и изнасилвачите
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Браво на мъжа

    4 5 Отговор
    Как не успя да ги избие всичките. Жалко че не успя. Но има и други семейства. Утре сте вие. Умрете.