Last news in Fakti

9 Октомври, 2019 09:22 3 783 1

МВР шеф разкри зловещи подробности за убийството в село Орешник

  • орешак-
  • иван пачелиев - дюмона-
  • убийство-
  • фелдшер

Предстои да се повдигне обвинение на Иван Пачелиев - Дюмона

МВР шеф разкри зловещи подробности за убийството в село Орешник - 1

След вчерашното убийство на фелдшера в село Орешник е създадена група и издирваният за тежкото престъпление бивш легионер Иван Пачелиев е установен в дома си.

Това каза в сутрешния блок на „Нова телевизия“ директорът на ОДМВР - Хасково Ангел Цанков. С помощта на психолози беше направено така, че той да бъде задържан, без да му се даде възможност да окаже съпротива, добави той.

Голяма част от ситуацията вече е известна. Установени са свидетели, иззети са записи от видеонаблюдението, заяви Цанков.

Към момента лицето не съдейства, продължаваме да работим с него. Иван Пачелиев - Дюмона е задържан за 24 часа, уточни директорът на ОДМВР-Хасково.

Той уточни, че по тялото на убития фелдшер няма огнестрелни рани, смъртта му е настъпила вследствие на множество наранявания с хладно оръжие.

В рамките на днешния ден на лицето ще бъде повдигнато обвинение за убийство на медицински специалист при изпълнение на задълженията му. Лицето ще бъде задържано за 72 часа, съобщи окръжният прокурор на Ямбол Дойчин Дойчев.

"Може да направим предположение, че убийството е свързано с неговата дейност и с работата му. Заподозряният ще бъде задържан за 72 часа, за да могат да му бъдат повдигнати обвинения", каза Дойчев.

На въпрос какво наказание очаква заподозряния, ако бъде признат за виновен той отговори: "Лишаване от свобода от 20 до 30 години, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна."

"С лицето колегите от Тополовград са работили многократно. Провеждани са срещи, водени са беседи. Няма инциденти и жалби срещу него през последната година и половина", каза Цанков.

"В предходен период лицето е било разследвано във връзка с убийството на животно. Случаят е завършил без неговото обвинение. Оказало се е, че друг е извършител на деянието", добави той.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 По голем ужас от държавата

    4 4 Отговор
    И псетата и в униформи и лимузини нема