Last news in Fakti

9 Октомври, 2019 22:01 2 247 6

Задържаха 70 кг виагра на Капитан Андреево

  • виагра-
  • капитан андреево

Шофьорът на камиона - турски гражданин, декларирал, че превозва търговски стоки от Турция за Великобритания през България

Около 68 кг контрабанден продукт за полова мощ задържаха митническите служители от Главна дирекция "Митническо разузнаване и разследване" при проверка на товарен автомобил на Капитан Андреево.

Случаят е от преди 10 дни, когато на българския митнически пункт пристига товарен автомобил с турска регистрация, влизащ в България от Турция. Шофьорът на камиона - турски гражданин, декларирал, че превозва търговски стоки от Турция за Великобритания през България.

Автомобилът е селектиран за щателна митническа проверка, включително и с рентгенова апаратура, при която в левия долап на ремаркето и в шофьорската кабина са открити 488 стъклени опаковки по 240 грама и 43 грама билков екстракт- афродизиак.

Контрабандната стока е задържана. На шофьора на камиона е съставен акт по Закона за митниците.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Виаграта е фалшива

    19 4 Отговор
    Не действа, лично съм пробвал. Ако от п.утка не ти става, няма лек.
  • 2 Бесен Язовец

    17 2 Отговор
    Нещо на ингилизите не им се получава по едтествен път. Нормално с тия грозни лунясали саксонки. Сигурно пият по два хапа наведнъж!

    Коментиран от #4

  • 3 Некой е искал

    8 1 Отговор
    Да го предърви
  • 4 Нищо им нема на жените

    8 3 Отговор

    До коментар #2 от "Бесен Язовец":

    Има и много готини каки
  • 5 Зайко Байко многознайко

    6 0 Отговор
    Почне ли да гледа към бомбетата на обувките, нищо не помага. Знам го от собствен опит.😄😄😄 Като слушам набори, как се хвалят и като знам аз колко мога се хващам за главата! Тези лъжат повече от рибарите и ловците!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.