10 Октомври, 2019 12:02 2 199 5

Измамник опита да изтегли 10 000 лева с фалшиви документи

  • измамник-
  • пари-
  • лична карта

Изяснена била самоличността му- 36-годишен мъж от София

Измамник опита да изтегли 10 000 лева с фалшиви документи - 1

Служители от сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ задържаха мъж, който направил опит да изтегли парична сума в размер на 10 000 лева с неистински документ за самоличност. Мъжът бил забелязан от служители на сектора в следобедните часове на гише в клон на банка в центъра на Шумен.

Предприети били действия за установяване на самоличността му и били прегледани всички документи, представени пред служител на банката за усвояване на кредит. Мъжът ползвал неистински документ за самоличност – лична карта.

Изяснена била самоличността му- 36-годишен мъж от София. Задържан бил за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. За извършено престъпление по чл. 316 във връзка с чл. 308 от НК е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димов

    14 1 Отговор
    Нещо общо с източените данни от НАП?
  • 2 Гост

    1 2 Отговор
    До сега каквото и да съм плащала , никой не ми е искал личната карта..... Аз плащам със мое име, и мои сметки...... Кой луд ще тръгне да плаща на някой друг..... И всички данни от картата ми се вкараха в компютъра.... Правилно ли е това... За ток, вода, наем и кредит с картон че то за кредита..... Като предоставя вам предходни бележки за предният месец.....

    Коментиран от #4

  • 3 Забавлявам морафки....!

    5 0 Отговор
    Измамници дал Господ...!!!
  • 4 Ти си куку..!

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Всичко каквото правиш е правилно...!
  • 5 Анти измамник

    3 0 Отговор
    Много ги мразя измамниците. Мислят се за по - умни от всички , но ги хващат постоянно и затворите са пълни с тея надути боклуци. Познавам много такива тарикати и в момента са клошари дали са всичко квото са откраднали на адвокати и съдии , както са си продали и апартаментите за да си платят глобите и сега мамят на дребно предимно приятели, които са им останали , но не след дълго ги хващат пак и в затвора продължаваме да ги храни е Ния с парите от нашите данъци.