Last news in Fakti

10 Октомври, 2019 14:24 2 851 7

Шофьор без книжка уби жена на пътя и избяга

  • загинала-
  • катастрофа-
  • добромирка

23-годишният водач е зарязал автомобила

Шофьор без книжка уби жена на пътя и избяга - 1
Снимка: БГНЕС

Шофьор без книжка уби жена на пътя и избяга в севлиевското село Добромирка.

На 09 октомври, около 08:15 часа в дежурната част на РУ- Севлиево е получен сигнал за възникнало пътнотранспортно произшествие на улица „Опълченска“ в село Добромирка, при което на място е загинала 78-годишна жена от Велико Търново с временен адрес в селото, съобщиха от ОД на МВР-Габрово.

По първоначални данни инцидентът е предизвикан от неправоспособен водач на моторно превозно средство – местен жител на 23 години, който е изоставил автомобила, и е напуснал местопроизшествието.

В резултат на проведени процесуално-следствени действия и оперативно–издирвателни мероприятия местонахождението му е установено, и той е задържан в РУ-Севлиево за срок до 24 часа.

По случая е образувано досъдебно производство. Разследването на причините за възникване на инцидента продължава под надзора на Окръжна прокуратура – Габрово.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    20 0 Отговор
    От ултравиолетовите ли е?

    Коментиран от #5, #7

  • 2 Итялдйдйск

    19 0 Отговор
    Абе направи си е циганин
  • 3 Гост

    5 0 Отговор
    Бог да прости жената,а келеша евентуално условно да го осъдят

    Коментиран от #4

  • 4 БХК

    12 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Ами той не е знаел, че пешеходците имат предимство на пешеходна пътека, като не може да чете и не е взел листовките, как да знае. Невинен е, не зависи от него в тази ситуация, нали така. Най-много една условна, за назидание един вид, глоба също му сложете, той няма да я плати, та не се притеснявайте и я пишете висока, значение няма. Ние пазим невинните хора, убийството е станало заради жената, притичала е.
  • 5 Шляхтиц

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Повече от сигурно. Сто и пет процента.
  • 6 Анонимен

    4 2 Отговор
    За този вече няма да има съкратено дело.
  • 7 Преминаващ

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Колата,мерцедес с Бургаска регистрация ,беше деформирана в задната дясна част.Вдлъбатините и и ожулванията по колата-калник и врата, изглеждаха като след контакт с друго превозно средство.