Last news in Fakti

10 Октомври, 2019 16:22 4 395 11

Разкриха парникови оранжерии с канабис в Скравена

  • скравена-
  • канабис

Има трима задържани

Разкриха парникови оранжерии с канабис в Скравена - 1
Снимки: МВР

Полицейската операция срещу престъпленията с наркотични вещества е проведена на 8 октомври на територията на Софийска област. Действията са осъществени от криминалисти на ОДМВР- София, колегите им от РУ- Ботевград, под наблюдението на Софийска окръжна прокуратура.

В хода на операцията, в района на бетонов възел в с. Скравена, са установени четири парникови оранжерии с канабисови насаждения. В момент на полагане на грижи за растенията на място са задържани 33-годишен варненец, 24-годишен мъж от ловешкото село Умаревци и 22-годишна от Гоце Делчев.

От оранжериите, разположени на площ от около 2 декара, и оборудвани с вентилационна система и капково напояване, са иззети над 3500 стръка канабисови растения, различни видове торове и суха растителна маса, реагираща на канабис.

По случая е образувано досъдебно производство. Вчера тримата задържани са привлечени в качеството на обвиняеми. С прокурорско постановление им е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“ за срок до 72 часа. Действията по разследването продължават.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Млад фермер

    27 1 Отговор
    Вместо да получат субсидии те ги арестуват, да няма конкуренция

    Коментиран от #10

  • 2 ффф

    3 1 Отговор
    уйдоа гръстите
  • 3 Behemoth

    16 0 Отговор
    Ей това е вече предприемачество...
  • 4 Собственикът

    18 0 Отговор
    Ама моля ви се аз посях домати, а пък то виж какво изникна. казаха че били нов сорт и много скъпо вървели. Нямало проблем и с пазара и ако не вържели можело и само листата да продам. Та аз заради това. не че съм искал да върша нещо нередно!
  • 5 Тъпа Фуражка

    9 0 Отговор
    Ушев на вена - това си е традиция !
  • 6 Браво ушеви

    5 0 Отговор
    Вече няма престъпност
  • 7 Обаче по въпроса

    9 0 Отговор
    С ало измамниците и лихварите нищо не прайте
  • 8 Тревата трябва да бъде легализирана

    8 1 Отговор
    По пример на големи богати и развити държави като Холандия и САЩ. Трябва да може да се купува от кофишопове официално и да се плащат данъци към държавата пък кой знае може и да се съберат пари за европейски заплати на хората.
  • 9 Ушев тормози тревоманчетата

    6 0 Отговор
    Ама Херцата не я закача. Кокаин се прави че няма в Бгто щото много ги е страх от Нарко босовете тези мурви на Бойко.
  • 10 Щото Амфетаминът

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Млад фермер":

    Е държавна политика хахаха
  • 11 Гост

    4 1 Отговор
    Тия ако обърнат целият район там още ще намерят..... Въпросът е че сеят и продават фалшив канабис. В Канада е легализирана.... Хората я сеят , имат си фармацевтични компании които я изкупуват обработват я и правят лекарството против рак.... Плащат си данъците..... Тука е мошенлък и тровят пушачите ...... Който пуши се самоубива сам....