14 Октомври, 2019 10:10 7 542 7

Убийство заради бременна потресе Костенец

  • костенец-
  • убийство-
  • бременна

Към момента трима души са задържани

Убийство заради бременна потресе Костенец - 1
Снимка: shutterstock

Мъж на 34 години е бил убит в Костенец в нощта срещу понеделник. Това съобщиха от полицията, цитирани от Нова телевизия.

Той е бил наръган 6-7 пъти и е починал. Случило се е, докато е пиел с бременната си приятелка и друг мъж, за когото се предполага, че е имал любовна връзка с бременната.

Мъж и жена са задържани за убийството, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Около 20.44 часа на 13 октомври на тел.112 бил подаден сигнал за скандал пред частен адрес в Костенец. Няколко минути по- късно постъпил нов сигнал за мъж в безпомощно състояние, лежащ пред същия адрес.

При огледа е констатирана смъртта на 34-годишния, а по тялото му са установени множество прободни рани. След незабавни оперативно- издирвателни действия на криминалистите от ОДМВР- София съвместно с колегите им от сектор „Престъпления против личността“ в ГДНП, като съпричастни към тежкото престъпление са задържани за срок до 24 часа двама - мъж и жена от същия град.

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 115 от НК. Действията по разследването продължават под наблюдението на Софийска окръжна прокуратура. Предстои материалите да бъдат докладвани в съда в оглед вземане на постоянна мярка за неотклонение на извършителите.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 bg1

    61 1 Отговор
    И какво постигна като го уби.. Нищо. Единия в гроба, другия в затвора, а жената сама с дете.

    Коментиран от #3

  • 2 Случайно

    39 2 Отговор
    Пиел с бременната и друг мъж му хахаха папуанци долно племе под нивото на австралопитеците
  • 3 Не всъщност

    16 15 Отговор

    До коментар #1 от "bg1":

    Жената е свободна да си прави оргии с селските манафи
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Патладжан

    33 3 Отговор
    Стига ни занимавахте с малцинствата с име на алкохолна напитка, аман бе!!!
  • 6 аман

    9 1 Отговор
    от тези долни тъмни търтеи. Не стига, че висят на врата на хората цял живот, ами ще ме занимавате и с исконните им народопсихологични традиции - пиене, кючек, правене на банкомати, ръгане с ножове и другите им веселби. А хората се чудят като платят парите на хлебарките, как да платят и заплатите на управляващите
  • 7 Мартин

    0 4 Отговор
    Алкохолиците с поредната агресия, а ние се борим срещу употребата на марихуана - да не би някой да заспи на дивана, а не в леглото си, че ще е пагубно за обществото.