14 Октомври, 2019 16:35 25 997 25

Развръзка! Фаталната Диди от Костенец убила любовника си

  • костенец-
  • убийство

Въпросът кой е бащата на бъдещето ѝ бебе е сред вероятните причини за снощния скандал

Развръзка! Фаталната Диди от Костенец убила любовника си - 1

24-годишната Даниела Стефанова е намушкала своя приятел Тихомир Дринков-Тиши, който беше намерен мъртъв снощи в Костенец. Това е последната версия при разпитите на участниците в купона в къщата на улица "Шипка" 14, завършил със сбиване и фатални удари с нож, съобщава TrafficNews.

Даниела живеела сама в къщата, защото майка ѝ била на гурбет в Германия. Младата жена също била там, но се върнала преди два месеца. Оттогава всяка вечер в дома се вихрели бурни купони.

Починалият 34-годишен Дринков се е водел гадже на Даниела, известна повече като Диди, но хубавицата въртяла и тайна връзка със Стельо, който също участвал във вчерашния запой, преминал в свада с кървав край.

Самата Даниела се опитала да скрие ножа, с който е убит Тиши, но полицаите са го намерили. Тя обяснила, че е бременна във втория месец. Въпросът кой е бащата на бъдещето бебе е сред вероятните причини за снощния скандал. Жената направила по-късно пълни самопризнания за вчерашната драма.

"Диди и Тишо постоянно се караха и разделяха, после пак се събираха. Тя го гонеше, той обаче се връщаше, но винаги с драми и скандали", разказа сестрата на Даниела.

Засега палавата Диди, както я описват в Костенец, е в ареста. Заедно с нея е задържан и 18-годишен участник в купона, съобщи на брифинг директорът на ОДМВР – София Николай Спасов. Тийнейджърът се казва Георги, известен е с прякора Чапи. Местните хора не знаят да е имал връзка с по-голямата с 6 години Диди, но били приятели.

"Имало е събиране, на което хората са употребили алкохол. След това е възникнало скарване между присъстващите на това събитие и се е стигнало до скандал, при който мъжът е намушкан с нож. Оръжието е намерено. Ще бъде назначена експертиза", добави административният ръководител на Окръжна прокуратура-София Наталия Николова.

Съседи на Даниела твърдят, че тя е била изгонена от Германия, защото там се е сбила с друго момиче. Всички в Костенец жалят за убития мъж. “Тишо беше добро момче, много добро даже. Даниела употребяваше наркотици, беше много агресивна, крадеше от майка си преди, от сестрите си също. Очаквах, че нещо такова може да стане”, заяви една от съседките.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДДРОнег

    76 18 Отговор
    Ако бяхме приели оная джендърска конвенция, виновен за смъртта на младежа щеше да бъде самият той, а Дидито щеше да се води жертва !!!

    Коментиран от #7, #23

  • 2 Див селянин

    75 5 Отговор
    Коги се занимаваш с мастии само ги онодиш с презерватив и после им фърли некой лев да не са валад. Ама селскио бек се флюбва о такиви и затва сие изпатил.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Малко по-хард

    32 9 Отговор
    Садо-мазо е било. не е убийство, престарали са се в любовната игра. Това е често срещано сред красивите българки като Анита мейзер
  • 5 Жул Бианки

    54 3 Отговор
    Закон за защита на мъжа от женската инвазия.
  • 6 Име

    45 5 Отговор
    В Костенец и Ихтиман са само диваци!

    Коментиран от #17

  • 7 Турция АУТ

    14 2 Отговор

    До коментар #1 от "ДДРОнег":

    Ние (по-скоро те) я приеха Истамбулската конвенция, просто под друго име. )) Мушмурок! :)
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 батман

    35 4 Отговор
    Защо не се приеме закон за защита на мъжете от женското насилие?До кога ще ни малтретират и тормозят?

    Коментиран от #13

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Кой68

    30 1 Отговор
    Курвазие работа.......
  • 12 Жоро

    11 5 Отговор

    До коментар #8 от "Таа шаврантия":

    Човека е наркоман и пияница.

    Коментиран от #19

  • 13 Т. И.

    28 7 Отговор

    До коментар #9 от "батман":

    Тихомир беше наркоман и изобщо не беше толкова добър колкото го изкарахте, ама нали е умрял вече и хоп той е велик човек нали!?
    Няма по голям боклук от него то и затова майка му го изгонила от тях и не момичето е крадяла от семейство си а Тихомир взимаше пенсията на майка си за наркотици!
    Преди да умре беше:Тишо мършата, Тишо смръдльото, Тишо измикияра, Тишо наркомана нямаше един приетел освен това момиче, защото тя го прие такъв какъвто е а тези дето сега го наричат добро много добро момче дори не го поглеждаха!!!!
  • 14 Порно

    22 4 Отговор
    Каква поредна битова драма - спермояда заклал донора.
  • 15 123

    4 0 Отговор
    Няква Конвенция...не важи ли.БХК и "Анимус" къде спат...че не изкарват убития,насилник!!!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Адолф

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "Име":

    Верно е, хахах
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Да имайте

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "Жоро":

    Малко уважение
  • 20 Аз, Врачанката

    3 2 Отговор
    Дано,детенцети й се роди живо и здраво и дано няма никакви усложнения,всепак майката е наркоманка. А,че ще ражда в сливенският затвор -това е факт
  • 21 Джейми Карагър

    10 1 Отговор
    Някой беше тръгнал да разправя, че убитият не бил стока! Добре, но тази жена струва ли нещо, щом се мъкне с него?! А вземала ли е наркотици, лочила ли е алкохол, та са й писали предупредителни протоколи, най-вероятно през нощта, заради системно нарушаване на обществения ред?! А изгонена ли е от фирмата в Германия заради бой с други хора?! Интересно ми е също, ако е самозащита, както някои твърдят, защо убитият е наръган 10 пъти, нали е достатъчно 2-3 пъти, за да бъде спрян и после се обаждаш на полицията да го приберат?! Не мога да твърдя, че убитият е бил "цвете за мирисане", но тази жена да я представяте като невинна, защото приела убития единствено тя, някак ми е нелепо...
  • 22 Синалоа

    7 0 Отговор
    ..................."Имало е събиране, на което хората са употребили алкохол."................... Ха ха, "хората" казваш... :-)
  • 23 Червената лисица

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "ДДРОнег":

    Пишеш за неща, които не разбираш, а може и никога да не разбереш. Занимавай се с нещо подходящо за интелекта ти.
  • 24 Телевизора на Елвис

    0 5 Отговор
    Селски идиоти...
    Но дамата е готина.
  • 25 Франкенщайн...!

    3 0 Отговор
    Страстта , пиянството, дрога и още пороци водят до това..!