15 Октомври, 2019 11:01 13 730 19

Бременната Диди обясни защо е заклала Тишо

  • костенец-
  • убийство

24-годишната Даниела Стефанова наръгала Тихомир Дринков 10 пъти

Бременната млада жена, която закла гаджето си при жесток пиянски скандал в Костенец, вече е направила самопризнания.

24-годишната Даниела Стефанова наръгала Тихомир Дринков 10 пъти, след което е опитала да скрие ножа, сменила си и дрехите, съобщава "Телеграф".

В ранния следобед вчера обаче Диди, както я наричали приятелите и познатите ѝ, направила пълни самопризнания.

"Убих го, защото ме караше да направя аборт", обяснила тя пред разследващите.

Първоначално с нея бил арестуван и младеж на име Георги, но после се оказало, че той и друг мъж Стельо са свидетели срещу русата фурия.

24-годишната Диди се върнала скоро от Германия, където работела майка ѝ и сестрите ѝ. Хванала за гадже 34-годишния Тихомир по прякор Тишо.

Съседи споделиха вчера, че двамата ту се карали, ту се събирали, винаги всичко било съпроводено с много шум. От полицията са коментирали пред "Телеграф", че са посещавали адреса на Стефанова няколко пъти за силен шум и пиянски свади, като са писали предупредителни протоколи.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Супер майката

    81 4 Отговор
    Грижовната Диди очевидно е искала да запази отрочето си, употребявайки алкохол и убиваща човек! Пълен ужас!
  • 2 Намерила е по-заможен

    25 4 Отговор
    Татко
  • 3 Жоро

    23 23 Отговор
    Убитият Дринката му е прякора си беше пияница и наркоман.Даниела се е борила за живота си като я е нападнал.Това е неизбежна самоотбрана.Друг е въпроса как изтича информация и защо от професионално разследващите милиционери.

    Коментиран от #9, #12

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 некойси

    32 1 Отговор
    В щатите има категория хора, която наричат "white trash"
  • 6 Евроатлантически ценности

    22 5 Отговор
    Млада демократична генерация. Все пак фурията Даниела е възприела в Ес и Германския райх много повече и по-важни ценности - ръгай първи! А нашият балък тръгнал да я души!?!
  • 7 Луцифер

    30 4 Отговор
    Това си е сценарий за филм или заглавие за книга „Мемоарите на една изрусена „богомолка”.
  • 8 Млад демокрад

    8 13 Отговор
    Комунистите са виновни!
  • 9 Иван

    23 7 Отговор

    До коментар #3 от "Жоро":

    Е, той може и да е бил боклук и наркоман, долнопробен пияница, това не го знаем със сигурност, но тя като е свястна, какво прави с него?! Освен това, трудно може да се приеме тезата ти за самозащита, защото тя го е наръгала 10 пъти! Ясно, според теб той я нападнал, тя го наръгала, но вероятно можеше да го нарани 2-3 пъти и той да преустанови атаката, а там е имало и свидетели на станалото, които биха могли да прекратят нападението... Нещо не мога да се съглася с твоята хипотеза, твърде нелепа е! Той бил пияница и наркоман, а тя каква е?! Не са ли й съставяли предупредителни протоколи за силен шум, най-вероятно нощно време?!
  • 10 вгеадфгафдгсдзь

    8 15 Отговор
    Така е като не се приема Инстамбулската конвенция, срещу домашното насилие.
  • 11 Ивайло

    19 3 Отговор
    Еми от пияндета и наркомани какво може да се очаква??? Лошото е, че станаха масово явление такива пропандали отрепки!!! Прав е оня човечец за 80-те процента дебили, жалко за народа!!!
  • 12 Бандюга

    13 4 Отговор

    До коментар #3 от "Жоро":

    Нещо си се объркал! Като е толкова честна и почтена, какво търси при пияница и наркоман(както твърдиш ти)? Бременна жена какво прави в такава компания,а? Другите защо свидетелстват срещу нея? Колкото до изтичането на информация– право е на всеки гражданин в демократична страна да бъде информиран и навременно осведомен! Това да не ти е аварията в Чернобил!

    Коментиран от #14

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Боряна

    6 2 Отговор

    До коментар #12 от "Бандюга":

    Колко правилно и колко осведомен? Дозата ,,колко” в днешно време е нездравословна , често и водеща до неправилни изводи. Ежедневни подобни драми, убийствени катастрофи и т.н., рядко ще четем за умни и талантливи хора. Макар че фолкпевачките минават за такива според повечето сайтове. 3
  • 15 ТОВА

    14 2 Отговор
    са адвокатски прийоми........Мадамата поема цялата вина върху себе си....Убития е пияница и наркоман,който я тормози и дава зор,да абортира,тя е бременна.........Съда взима това под внимание.......смекчаващи вината обстоятелства и........до 2 години е вънка......Може и с условна да мине......
  • 16 ТАЗИ Е ПАЧАВРА И ОТ КОСМОСА СЕ ВИЖДА

    4 1 Отговор
    НЯМА НУЖДА НЯКОЙ ДА МИ КАЗВА КОЛКО Е СВЯСТНА И ИСКАЛА ДА ЗАДЪРЖИ ДЕТЕТО..А МАЖЪТ ИСКАЛ АБОРТ ТАКА ТЯ КАЗВА..А ДАЛИ Е ТАКА? САМО ТОЗИ ПАРЦАЛ СИ ЗНАЕ..СМЯТАЙТЕ КАКВА ПОМИЯ ТРЯБВА ДА СИ ЗА ДА РЪГАШ 10 ПЪТИ ЧОВЕКА..И ТОВА БИЛО САМОЗАЩИТА..ДА ГНИЕ В ЗАТВОРА НО ПРЕДИ ТОВА ДА Я ПУСНАТ В МЪЖКИЯ И ДА И ЗАПЪЛНЯТ ОТВОРИТЕ ЗА ДА НЕ И ВЕЕ..ПАРЦАЛ ГНУСЕН Е ТАЯ..

    Коментиран от #17

  • 17 ОНЯ СЪЩИЯ

    5 1 Отговор

    До коментар #16 от "ТАЗИ Е ПАЧАВРА И ОТ КОСМОСА СЕ ВИЖДА":

    Прав си друже......Ама виж коментар 15 и щи стане ясно,че точно това ще се изтъкне в съда......
  • 18 НИКО

    2 1 Отговор
    Каквато и да е носи нов живот в утробата си и никой няма право да издевателства над бременна жена -провокирана от агресията е реагирала напълно адекватно-майчин инстинкт

    Коментиран от #19

  • 19 ПЕРО

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "НИКО":

    Тоя да е благодарен,че си е отишъл бързо ! Ако му беше кръцнала достойнството агонията е ужасяваща......

    .....