17 Октомври, 2019 15:38 6 439 14

Екшън на пътя! Бой заради засичане в Пловдив

  • засичане-
  • път-
  • бой-
  • пловдив

Двама 18-годишни скочиха на шофьор

Екшън на пътя! Бой заради засичане в Пловдив - 1
Снимка: shutterstock

Арестуваха двама 18-годишни в Пловдив. Около 18.30 ч., на ул. „Ягодовско шосе“ в жк „Тракия“, полицейски служители се намесили и прекратили физическа саморазправа, възникнала между две момчета и мъж.

Оказало се, че 18-годишен водач на лек автомобил "Сузуки" и негов спътник на същата възраст проявили агресия спрямо 32-годишен шофьор, заради засичане на пътя. На пострадалия е оказана медицинска помощ.

Като заподозрян за нанесената му телесна повреда е задържан пътникът в „Сузуки“-то. Там е отведен и връстникът му, който управлявал колата, след като тестът с апарат за употреба на наркотици дал положителен резултат.

Срещу извършителите са образувани бързи производства. Случаят е докладван на дежурен районен прокурор.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майнатаун

    63 1 Отговор
    Нчинаещи дрогирани майнадрайвърчета, дано другия път попаднат на някой с чук !

    Коментиран от #5

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Стоянсъм

    26 1 Отговор
    ЗАПЛАТАТА В ЦЕНТЪРА ЗА БОРБА И ПРЕВЕНЦИЯ СЪС ЗАВИСИМОСТИТЕ КЪМ ПЛОВДИВСКА ОБЩИНА Е 650 ЛВ СЛЕД ДАНЪЦИ!!!!

    КАКВА ДЕЙНОСТ, КАКВИ СПЕЦИАЛИСТИ, КАКВА ПРЕВЕНЦИЯ И РАБОТА ЗА МЛАДИ И ОБРАЗОВАНИ, НЕНОРМАЛНИЦИ ТАКИВА!

    ОБРАЗОВАТЕЛНОТО И СОЦИАЛНО МИНИСТЕРСТВО СА С ЕФЕКТИВНОСТ 10%.

    СЪЗДАВАТ МАЛОУМНИЦИ!
  • 4 Страшно

    29 1 Отговор
    Затрилници! Колкото по–малко оставаме, толкова повече се самозатриваме– кой по желание, кой при инцидент. Не вярвах в прогнозите, на сега си мисля, че ако продължава така просто ще изчезнем като държава и народ.
  • 5 Bulba

    12 2 Отговор

    До коментар #1 от "Майнатаун":

    А може и мотика!
  • 6 Европеид Азиатов

    28 1 Отговор
    Да сте видяли бабаит българин, да свирка или да се саморазправя с някой в чужбина ?
  • 7 ГОСТ

    11 4 Отговор
    Диагноза Пловдив......Майна Таун......Густо майна Филибето и ....прочее......

    Справка........YouTube .....Китодар за майните......
  • 8 минчо

    16 1 Отговор
    До ,,европеида,, ....там никой не се прави на бабаит, най-малкото щото не се налага, след това закона ще се приложи с пълната му сила и тия двамцата за същия бабаитлък ще търкат килията поне 6 месеца плюс голяма глоба за нарушаване на обществения ред. Тук това не може да им се случи. Ще наемат ......... адвокати, ще ги изкарат чисти като сълзи, невменяеми, и пр. трикове и хватки. И да ги осъдят, което е толкова малко вероятно, ще е пробация и по 500 лева глоба.
  • 9 НоОне

    18 1 Отговор
    Положението е трагедия и не само в Пловдив.Случка лична от преди няколко минути. В моето платно спряла кола качена на тротоара и е на платното около 50см,отсреща ми идва бус наблъскан с някви' "глупости" и някви тръби стърчащи поне метър в страни от буса !!! Аз спокойно минавам покрай колата в моето платно без да навлизам в неговото , той за да мине трябва да влезне поне метър в моето платно но в случая аз излезнах виновен защо не съм го изчакал и се почна едно псуване ..... а возещия се до него ясно и високо се чуваше да вика (Цитирам - Блъсни го ве ко му се чудиш нашия човек ще ни оправи да го вида него без кола!)Не го направи де за което се радвам но какво излиза в крайна сметка "оня" нестига че е в нарушение ами и си има човек който ще го "оправи" а аз ще го ду... щото си нямам човек,който да ме "оправи" !!! ДОКОГА С ТЕЗИ ОБВЪРЗАНИ ШУРОБАДЖАНАЩИНИ ВЕ КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА ВСИЧКО СЕ Е ОПЛЕЛО ! Нз закон за видео регистратори ли да се измисли,някой да гледа "шуре баджанака" на кого помага ли нямам си идея какво трябва да се направи ама (според мен тази наша изтормозена държавица) и народ са тотално вмирисани вече и то откъм главата започва всичко.

    Коментиран от #10

  • 10 Шшшшш

    8 0 Отговор

    До коментар #9 от "НоОне":

    Дааам виждал съм човек да се врязва в друг нарочно и изкараха жертвата виновен полицая беше техен човек.....замалко.да го убият другия клетия и без кола остана и го осъдиха понеже беше виновен... за тва яко фитнес и едно ак си вземи 3000лв са ....ей тогава всички спират да ти са праят
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Обикновен човек

    5 0 Отговор
    Пловдив отдавна не е на пловдивчани.
    Докато карам в града, се заглеждам в номерата на колите и спокойно мога да кажа,че 30% са от други градове.
    Хасково е станал квартал на Пловдив.
  • 14 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Имаме Конституция. И за мен е много странно, че има алинея 4-та, в член 48, която гласи: "НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАСТАВЯН ДА ИЗВЪРШВА ПРИНУДИТЕЛЕН ТРУД." Какво са имали предвид нашите гениални прависти ? От коя Конституция са преписали тази алинея? Аз все си мисля, че най-доброто изправително лекарство за кривите хора, или тези ,които ходят по "криви" пътища е ТРУДЪТ !