Last news in Fakti

17 Октомври, 2019 17:41 3 800 12

Фаталната Диди: Хванах ножа, за да се защитя

  • костенец

По делото няма представени епикризи че Даниела е бременна

Фаталната Диди: Хванах ножа, за да се защитя - 1

24-годишната Даниела Стефанова от Костенец, която намушка смъртоносно своя приятел Тихомир Дринков-Тиши, не призна вината си на днешното заседание на Софийския окръжен съд, който трябваше да реши дали да я остави за постоянно в ареста.

През цялото време блондинката настояваше, че е е грабнала ножа, за да се защити. После не можела да си спомни какво точно се е случило. Според прокурорското обвинение Диди, както е известна в Костенец ромката, е наръгала 11 пъти Тихомир.

И двамата са били пияни след продължителния купон в дома на Стефанова, завършил с убийството. По делото няма представени епикризи че Даниела е бременна, както тя твърдеше при ареста ѝ. Разпитани са 8 свидетели и са назначени 2 експертизи

В крайна сметка магистратите решиха Даниела да остане в ареста заради тежестта на извършеното престъпление и риска да се укрие. След като чу решението на съда, обвиняемата заяви, че ще обжалва мярката за неотклонение, защото е действала при неизбежна самоотбрана.

Дринков беше намерен мъртъв в къща на улица "Щипка" 14 в Костенец на 13 октомври. Даниела живеела сама в къщата, защото майка и била на гурбет в Германия. От тогава всяка вечер в дома се вихрели бурни купони. Така било и в деня на убийството.

Тишо и Диди били заедно от години. Разделяли се и пак се събирали. В града били добре познати със скандалите си и с това, че често ги навестявала полиция при среднощните им запои с приятели.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Николай

    11 1 Отговор
    Много бяла за мангафе, ама няма да спорим това са само подробности.

    Коментиран от #10

  • 3 Boxer 3.0

    14 0 Отговор
    Ако го е ръгнала веднъж и той пък взел, че умрял, тогава може да мине за самозащита. Но при 11 намушквания, няма да й мине номерът!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Отговарям

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "Пенчо Питанката":

    При този"тормоз" и при голямата ѝ загриженост за " нероден Петко"
    , току виж абортирала, та при всички случаи БХК, ще защитава нея, независимо, че бремеността може да е само във въображението ѝ. Иначе добре се справя с алкохола и ножа.
  • 6 Кифла

    4 3 Отговор
    Ако искаш да се защитиш от мъж който те напада трябва да хванеш коженият нож....
  • 7 Явно и ти както и белият свят

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Пенчо Питанката":

    Не правиш разлика между роми и българи....
  • 8 Див селянин

    1 1 Отговор
    Циганката гащи няма баджанак, баджанак... "стара чалга песен"
  • 9 ОНЯ СЪЩИЯ

    4 1 Отговор
    Да беше хванала к*** да го стискаш...стискаш....докато му изтече мозъкот.......
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Щукар

    1 0 Отговор
    Не е ромка,а циганка. Ромът е кубинско, високоалкохолно питие.
  • 12 Бай Хой

    0 0 Отговор
    Разбрали са се кат мъже :D