20 Октомври, 2019 12:31 4 069 8

В Симитли лъжат от името на депутат - сина на кмета

  • симитли-
  • стефан апостолов-
  • дърва за огрев

Измамници обещават дърва за огрев на пенсионери при предварително заплащане

В Симитли лъжат от името на депутат - сина на кмета - 1
Снимка: БГНЕС

Измамна схема е установена на територията на община Симитли, съобщиха от Радио „Фокус“ – Пирин, позовавайки се на информация от общината.

Лъжливите действия са насочени предимно към възрастните хора. Измамниците, представящи се за хора, изпратени от името на народния представител Стефан Апостолов, обикалят къщите в Симитли. Възрастните хора са подтиквани да дадат пари за дърва, като им е обещавано, че бързо ще получат своята поръчка.

От Община Симитли призовават гражданите за повишено внимание и при подобен вид престъпление е необходимо да се свържат с определените институции.

Стефан Апостолов е депутат от ГЕРБ и професионален футболен съдия. На терена името му често е замесвано в скандали поради слаби решения. През август БФС спря правата му след трагично представяне по време на двубой от родното първенство. Апостолов се прочу и със "сричането си" от парламентарната трибуна по време на свой доклад. Той е син на кмета на общината Апостол Апостолов, който след 27 октомври ще встъпи в длъжност с нов мандат, тъй като е единственият кандидат за градоначалник в Симитли.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Избори 2019

    12 0 Отговор
    Не се научи тоя народ, ей! Дървата на вратата– парата у ръката срещу редовен документ, ама стари хора най–лесно се лъжат. Срам и позор!
  • 2 Порно

    3 0 Отговор
    Ох баня , ох кеф , симитлийската баня голям кеф.
  • 3 Муя

    8 0 Отговор
    кметът на Симитли не лъже....
  • 4 ???

    4 0 Отговор
    Ех туй лошо БФС да му спре правата. Ей сега като го направят шеф ще му чуем и английския и френския, които владеел. Българския чухме как го срича.
  • 5 ПЕНКО

    4 0 Отговор
    ИЗПРАХА ПАРИ ЧРЕЗ ТОТОТО -НЕЗНАЙНИЯ ПЕЧЕЛИВШ И ПРОДАЛ СЕ !!!
  • 6 Ами не е лъжа

    3 0 Отговор
    Кметчето отдавна е в схемата за дърва от Предела. То и народният зет също беше замесен
  • 7 Кмета на Симитли се ползва с протекции

    3 0 Отговор
    От властта
  • 8 Е сигурно се знае кои са тези

    2 0 Отговор
    Измамници. Ако се разпитат по правилният начин ще кажат всичко дори и това за което не са попитани.