Last news in Fakti

20 Октомври, 2019 15:49 4 611 11

Тежка нощ за полицейски патрул в "Шекер махала"

  • пловдив-
  • шекер махала-
  • дилянка-
  • полиция

37-годишен рецидивист опитал да избяга от проверка, а друг 24-годишен счупил прозорец на служебната кола

Тежка нощ за полицейски патрул в "Шекер махала" - 1
Снимка: БГНЕС

Двама мъже са задържани от полицията в Пловдив за осуетяване на проверка и повреждане на служебен автомобил, съобщиха от пресцентъра на МВР. Около 01.00 часа на 19 октомври на кръстовището на бул. „Васил Априлов“ и ул. „Дилянка“ автопатрул на Трето Районно управление на МВР спрял мъж с цел извършване на проверка. При вида на полицаите той побягнал, но бързо бил догонен и задържан от тях. Оказало се, че е на 37 години, с множество криминални регистрации за кражби и грабежи, осъждан. Докато полицейските служители изпълнявали задълженията си по служба, друг мъж ударил с ръка и счупил стъкло на дясната врата на патрулния автомобил, след което също побягнал. Малко по-късно 24-годишният се явил в районното управление, където бил задържан.

По случая е образувано досъдебно производство. След доклад на събраните доказателства в прокуратурата на мъжа е повдигнато обвинение и предстои да му бъде наложена 72-часова мярка за неотклонение „задържане под стража“. По отношение на негови твърдения за упражнено полицейско насилие по разпореждане на директора на ОДМВР - Пловдив е назначена незабавна проверка.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Объркан

    49 0 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: множество криминални регистрации за кражби и грабежи, осъждан" - и този се разхожда на свобода заедно с много като него, че и по-лоши. Въпросът е, До Кога?

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 БХК и Шалом за България

    9 4 Отговор

    До коментар #1 от "Объркан":

    Завинаги
  • 4 Иво

    42 1 Отговор

    До коментар #1 от "Объркан":

    Докато не се научим да ги трепеме сами, като онзи доктор в Пловдив, защото в Бълхария няма правосъдие.

    Коментиран от #8

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Бай Шиле

    2 0 Отговор
    Една и съща новина за 2 часа! И ако това е журналистика- аз съм негър - скиор!
  • 8 Да само че

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "Иво":

    Примерът с комундето в Пловдив не е най удачен. Като те нападне мангалът и ти влезе в къщата убий ги при самозащита. Но да го гониш по улицата и да го довършиш е убийство. Не самозащита.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 СПРАВЕДЛИВОСТ

    1 0 Отговор
    Отново провокаций за расизъм, а питам се за нашите управляващи кога ще има съд и справедливост за тях. Защо не напишете една новина за, не човешките закони който прокарват в България, за скритата война към семействата? А се опитвате да настойвате народът един против друг? Давайте трийте коментарите който не са в полза на корумпираните ви медий.
  • 11 оня

    1 0 Отговор
    "По отношение на негови твърдения за упражнено полицейско насилие по разпореждане на директора на ОДМВР - Пловдив е назначена незабавна проверка." ---> Това е пълна простотия. На криминално проявен му вярват. Смях пълен. Къде го има това по белите държави. Сега мангала ако има пари да плати на съдията, ще изкарат полицаите виновни. И как тези момчета да имат мерак за работа, като закона пази крадци, убийци и тем подобни, а не представителите на закона. Мутренско управление имаме, за това е така.