Last news in Fakti

21 Октомври, 2019 18:46 2 240 1

Издирван от Великобритания, задържан в Бургас

  • задържан-
  • издирван-
  • великобритания

Той е заподозрян за заговор за кражби, извършени заедно с още няколко души

Издирван от Великобритания, задържан в Бургас - 1
Снимка: Shutterstock

Издирван от властите във Великобритания за кражби от магазини за домашни потреби, беше задъжан от полицията в Бургас, докато се опитвал да регистрира автомобил в КАТ. 42-годишният мъж от Ливърпул е обявен за международно издирване въз основа на Европейска заповед за арест (ЕЗА), издадена от съда в град Плимут, Великобритания през юни 2016 г.

Той е заподозрян за заговор за кражби, извършени заедно с още няколко души, в периода между октомври 2014 - април 2015 г.

Съучастниците му вече са осъдени и са получили между 20 и 28 месеца затвор. Гавин обаче избягал и се скрил у нас. Три години по-късно полицията го спипала в Бургас. По искане на прокуратурата, съобщи dariknews.bg,

Окръжният съд в Бургас му наложи постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража".


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 JPower

    12 0 Отговор
    И как се е криел????!!! Бил е трите години в гората и е ял боровинки ли??!! С какво се е занимавал в България??