Last news in Fakti

23 Октомври, 2019 13:39 3 020 11

Гавра със смъртта на наръгана 17 пъти с нож жена

  • катя генова-
  • наръгана

Това не е никакво правосъдие, това е порнография, подчерта близък на убитата Катя

Гавра със смъртта на наръгана 17 пъти с нож жена - 1
Снимка: shutterstock

След като преди дни стана ясно, че Върховният касационен съд е намалил с 10 години 30-годишната присъда затвор на 45-годишния Георги Генов, убил жена си Катя Генова заради ревност със 17 удара с нож през 2017 година на кръстовище в Пещера, тази сутрин близките на жертвата излязоха на протест.

Решението е съвсем несправедливо, заяви майката на убитата - Славка Вълчанова. Фактите по делото не са разгледани.Той я е причакал и я убил, като я наранява десетки пъти. Върховният касационен съд обаче казва, че това не е умишлено и затова му намаляват присъдата – защото той просто се бил афектирал и затова я убил. А убийството е извършено съвсем умишлено. Преди убийството той е отишъл до дома им, откъдето е взел раница, в която е носил нож, заяви почернената жена в сутрешния блок на Нова телевизия.

Това не е никакво правосъдие, това е порнография, подчерта близък на убитата Катя.

Как може това убийство да е окачествено като неумишлено? Утре и други убийства ще има, защото убийците не са наказани както трябва, заяви друга близка на жертвата.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой68

    32 1 Отговор
    Мониторинга пада но некомпетентността и лицемерието остават........
  • 2 Дионтей

    29 1 Отговор
    Ако беше дал малко повечко $$$ можеше и при самоотбрана да го изкарат....

    Коментиран от #4

  • 3 ПравоНеСъдие

    28 2 Отговор
    Гледах репортажа– гнусна и срамна подигравка, както с близките и роднините, така и с обществото като цяло е решението на ВКС. Хора, искрено съчуствие за вашана загуба, но не се отказвайте да обжалвате решението пред Европейския съд– Катя няма да я върнете, но убецът трябва да си понесе заслуженото наказание!
  • 4 Случайно

    16 3 Отговор

    До коментар #2 от "Дионтей":

    Ако пък беше попаднал при съсебдия састав, освободил Джоки... можеше и да се пече на някой екзотичен остров.
  • 5 Емил

    4 22 Отговор
    Факти, докога ще слугувате на Русия и ще рушите държавността с такива провокативни статии?! Ако сте коректни, публикувайте решението на съда с мотивите, защото това е злословие срещу България!
  • 6 Иван

    11 1 Отговор
    Разбираш кое е съдията, причакваш го и 17 пъти го наръгваш с нож и положението е управено.
  • 7 гост

    13 0 Отговор
    Аз лично не разборам защо съдиите постъпват така. Бих го разбрал ако всеки си плаща и то много, например 20х.лв за намаляване, съдиите си делят по няколко хиляди, дават и на посредниците и т.н. Но съдилищата масово издават ниски и неефективни присъди за брутални и умишлени престъпления. Извод 1: получават от всеки оневинен голяма сума за смешна присъда
    Извод 2: съдиите са мили и добри хора и вярват в добрината на хората
    Извод 3: затвори и съдилища са се разбрали, че няма свободни килии и да дават наред условни на рецидивисти и тежки криминогени
    Дайте предложения за други логични варианти, защото морал, етика, достойство и чест липсват във всички мои изводи.
  • 8 Станчо

    12 0 Отговор
    Българи , не се оплаквайте на никого . Нито съд нито полиция , никой няма да ви помогне . Око за две , зъб за чене . Взимайте се в ръце и се оправяйте .

    Коментиран от #10

  • 9 Преброяване на бесните язовци

    2 1 Отговор
    Жамбаза няма ли да се изкаже по темата?
  • 10 ПравоНеСъдие

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "Станчо":

    То така трябва, но нали много сме се поправили, та свалят мониторинга, пък и на БХК и други НПО–та гласът се чува, а на пострадалите и близките–не, ама накрая те излизат виновни, че са си търсели правата.
  • 11 ПЕНКО

    6 0 Отговор
    ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ НЕ УБИВАТ СЪДИИ И КРЪВНИТЕ ИМ "БЛИЗКИ" ???? СЪДЛЯРСКАТА ПАПЛАЧ / ГЛАВНО ОТ ПРАВНИЯ ФАКУРТЕТ НА СУ / НЕ МОТИВИРА ТАКИВА КАТО МЕН !!!! ПАПЛАЧТТА ПРЕЧУКВА САМО ХОРА ,КОИТО НЯМА ДА АТАКУВАТ МРЪСНИЦИТЕ !!!!!!!!!!!