Last news in Fakti

29 Октомври, 2019 15:13 2 303 1

Обраха колата на дядо, докато си плаща горивото

  • обир-
  • кола-
  • бензиностанция

Задигнали два мъжки часовника

За кражба от лек автомобил съобщават от РУ Димитровград. Това съобщиха от ОДМВР-Хасково.

78-годишен мъж заявил, че докато заплащал горивото си на бензиностанция, намираща се между Хасково и Димитровград, от отключената му кола е извършена кражба на 2 мъжки часовника на стойност над 300 лева.

Още една кражба е заявена в града. След избутване на прозорец на баня е проникнато в къща на улица „1 май“, откъдето са задигнати мобилен телефон, 60 лева и сребърна бижутерия с общо тегло около 100 грама.

В областния град също е съобщено за кражба от дом на улица „Беломорска“. През незатворен прозорец е откраднато портмоне с 20 лева и лични документи и мобилен телефон.

Последната регистрирана кражба през денонощието е на автомобил от Любимец. От двор на къща на улица „П.Евтимий“ е откраднато заключено „Ауди“. Работата по образуваните досъдебни производства продължава.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Шиле

    0 0 Отговор
    Пропуснали са кражбите по Програмите на ЕС.