Last news in Fakti

3 Ноември, 2019 16:08 4 259 3

Пребиха 17-годишна и британец край Павликени

  • побой-
  • павликени

Задържани са двама мъже на 20 и 44 години

Бързо производство за хулиганство е започнато в полицейското управление в Павликени. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР - Велико Търново.

Снощи в 21,43 ч. в управлението е получен сигнал от 17-годишно момиче от с. Долна Липница, което съобщило, че са пребили нея и приятеля ѝ – 18-годишен британски поданик.

От проведените до момента действия по разследването е изяснено, че двама мъже на 20 и 44 години от Павликени, известни на полицията и осъждани са им нанесли побой.

Извършителите са задържани с полицейски мерки до 24 часа. По случая е започнато бързо производство.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дългият

    19 0 Отговор
    И как ще ги накажат...с усмивка пред строя...при тази шшшшш..на Съдебна система не ни чака нищо хубаво.
  • 2 Дедо

    11 1 Отговор
    Пак лилави...
  • 3 Baba

    1 1 Отговор
    Кво значение има лилав ,жълт или оранжев? Нали става дума за нападение ,към което полицията няма да направи кой знае какво..всъщност нищо...