Last news in Fakti

5 Ноември, 2019 14:06 2 754 2

Четирима пребиха шофьор в Търговищко след катастрофа

  • побой-
  • търговище-
  • провадия

Побойниците са установени и задържани за 24 часа от полицията

Четирима пребиха шофьор в Търговищко след катастрофа - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Полицията в Търговище е арестувала четирима мъже, нанесли побой на участник в пътен инцидент с автомобил, в който са пътували. Хулиганите са задържани за 24 часа в Районното управление на МВР-Търговище, съобщиха от пресцентъра на ведомството.

На 4 ноември 2019 г. бил получен сигнал от 40-годишен мъж от Шумен за това, че на същия ден около 07.30 ч на път I-4 (София-Варна) в община Търговище - км 248, в местността „Фисека“, след настъпило пътно-транспортно произшествие между управляван от него лек автомобил Volkswagen Polo с шуменска регистрация и микробус с неустановена марка, возещи се в микробуса мъже му нанесли побой и го принудили да им заплати нанесените щети.

След проведенoто от властите издирване е установен другият автомобил – участник в пътно-транспортното произшествие – Mercedes Sprinter с варненска регистрация, управляван от 24-годишен мъж от гр. Провадия. Още същия ден са били установени и пътувалите в микробуса четирима мъже - съответно на 43, 29, 28 и 19 години, всички от Провадия. Установено е, че те са извършители на гореспоменатото деяние. Четиримата са задържани на основание чл. 72, ал. 1, т. 1 от Закона за МВР. По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Маската

    7 1 Отговор
    Е, тия маскари от коя партия са
  • 2 Bai hoi

    6 1 Отговор
    Лилави чалгопитеци?