Last news in Fakti

6 Ноември, 2019 08:22 2 982 16

От шофьора, убил велосипедист в София, още няма и следа

  • велосипедист-
  • константин касабов-
  • поход за живот

На 21 октомври колоездачът Константин Касабов беше пометен от лек автомобил в столицата

От шофьора, убил велосипедист в София, още няма и следа - 1

Все още не е заловен шофьорът, блъснал и убил велосипедист на кръстовището при стадион "Локомотив" в столицата, издирват се очевидци.

На 21 октомври, около 8.20 часа, на бул."Рожен", близо до кръстовището с ул."Петър Панайотов", 42-годишният Константин Касабов, който е отивал на работа с колело, е бил блъснат от автомобил. Шофьорът е избягал и е оставил пострадалия тежко ранен на пътя. Въпреки усилията на лекарите в спешния институт "Пирогов", Константин почина от тежките травми. Остави вдовица и сираци - две момиченца.

От СДВР апелират хората, станали свидетели на инцидента или разполагащи с информация за водача или за автомобила, да подадат сигнал на тел.: 112, 02/982 0516 и 02/982 0069.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Поне е

    4 4 Отговор
    Оставил нещо. А за кармакедонеца незнам какво ще остави като си отиде. Сиг няма да е деца а едно нищо като него.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Боже

    1 25 Отговор
    Тоз май е направен на кайма.
  • 5 SAAB

    15 6 Отговор
    Алоу милицията ........останали са частици боя от автомобила! Бърз анализ ще докаже / година , модел , производител .....та до собственика / " говедото " го търсете извън София .....защото е преходящ / в този час на този булевард /
  • 6 Зле

    22 2 Отговор
    Дано я намерят тази гнида.
  • 7 ттт

    36 1 Отговор
    Преди две - три години на булевард Кемал Ататюрк (вероятно най-големият) в Анкара шофьор убива велосипедист и бяга. По остатъците боя турската полиция определя модела на автомобила. Проследяват всички камери по булеварда и установяват, че малко повече от 1300 автомобила от този модел и цвят са преминали по булеварда около времето на инцидента. Проверяват ги всичките и откриват участвалия в произшествието, въпреки, че собственика му скоропостижно го е пребоядисал. Собственикът се оказва преселник от България, който за всеки случай се е върнал в разградско. Изискват го от българските власти, ние им го предаваме. На турската полиция всичко това отнема две седмици.

    Това ко пиша за сравнение, къде е Турция, къде сме ние. Защото мнозина с глави в пясъка казват, че ние като европейци сме едва ли не генетично по съвършени от жалките анадолци. А защо нашите служби са такива беззъби, питайте онези, които сте избрали с гласа си или с неучастието си!

    Коментиран от #12

  • 8 100%

    13 8 Отговор
    Съм сигурен че БМВ го е убил. Таз марка трябва да я забранат.

    Коментиран от #9, #15

  • 9 ттт

    8 2 Отговор

    До коментар #8 от "100%":

    На БМВ да се ударят 100 тояги на голо! Като гледам как карат, мисля, че скоро в България ще има жертви и от блъснати с тротинетки! И понеже тротинетките са любими на властта, ще са виновни пешеходците, че се шляят по тротоарите. Чипа е виновен, чипа, а на БеЕнВе-то вината е само, че добавя повече сантиметри, знаеш къде. И понеже ъс Знаеш какво мисли българинът, с БМВ стават най-много катастрофи.

    Коментиран от #16

  • 10 Гост

    2 2 Отговор
    А камери в района няма ли?
  • 11 дфсфдсф

    5 1 Отговор
    Извод - не карайте велосипеди а карайте коли, правете задръствания за да предотвратите инциденти.
  • 12 дайхацу

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "ттт":

    Нормално. В България на турските влатси всичко им се позволява. Ако има тук таме читави родолюбиви полицаи у нас те буквално са СМАЗВАНИ! В Турция не е така. Там да вееш турския байрак не е наказуемо както ако в България български полицай покаже патриотизъ, Съответно и мотивацията да работят както трябва за интереса на Турция в Турция е в пъти по-голям. А у нас това всячески се възпрепятства. И то се възпрепятства в не малка степен и от турското влияние у нас. Щото не е като а дя няма ДПС влияние повсеместно! Тъй че при измерване с равен аршин, а не само по видими резултати нещата се променят доста. У нас беззаконието се увеличи именно когато турското и въобще чуждоземното влияние се увеличи! Тъй че посмали малкко рекламата на Турция! Отделно че там е зверски еснафлък. Типичен ориенталски манталитет на дебнене кой с кого какво и защо. И има в стотици пъти повече беззаконие на глава от населението, НО понеже населението там е доста повече свикнало човек човек да експлоатира и никой не се впечатлява от повсеместните, бабаитлъци, тарикатлъци и дори откорвени расистки прояви.
  • 13 Бандюга

    11 0 Отговор
    Вчера по повод на загиналия 48 годишен в Русе, в друг коментар припомних за точно този фатален инцидент с Константин. Бог да прости и двамата мъже, загинали по нелеп начин. Тук обаче идва въпросът за действието или бездействието на отговорните органи, защото, ако някой беше блъснал да речем политик, или детето му– досега цяла България и половин Европа да са ошушкали, но виновникът да е намерен. А за обикновените хорица...няма открит извършител. Срамно и грозно!!!
  • 14 Крии се брачето ми

    0 2 Отговор
    Нема та фанат
  • 15 Уйо

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "100%":

    Тебе трябва да те забранят,плондир!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.