6 Ноември, 2019 11:49 2 710 8

Зрелищен обир на магазин за бяла техника в София (ВИДЕО)

  • обир-
  • магазин-
  • бяла техника

Засега крадците не са заловени

Зрелищен обир в магазин за бяла техника в София. На записите от охранителните камери се вижда как двама мъже с качулки разбиват касата и отмъкват целия оборот - около 5 000 лв. През последните няколко месеца това е поредният случай на разбиване на магазин в района.

Засега крадците не са заловени. Магазинът се намира на бул. „Ботевградско шосе” в София. Касата с парите е била под бюро. Нито СОТ, нито камерите са спрели крадците. Обирът се е случил за 30 секунди.

„На 1-ви ноември сутринта, около 1.30 часа, крадците разбиват магазина с щанга. Това е магазин, всеки има достъп. Полицията дойде още същата вечер, снеха отпечатъци, предоставили сме и видеозапис. В района се разбиват магазини почти всеки ден”, разказа собственикът на магазина Стамен Атанасов пред Нова ТВ.

Оборотът на магазина е останал в касата по погрешка, бил е забравен. Собственикът не подозира никого, но споделя, че за 10 години не му се е случвало подобно нещо.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gggw

    19 3 Отговор
    мвр не работи .. и това пречи и на хората и на бизнеса... хората се заключват като в затвор, бизнеса трепери, прибира парите всеки ден от касите.. мька .. всичко заради мвр. което нищо не прави освен да прибира 2млрд бюджет който оттива за бюрокрация

    Коментиран от #4, #5

  • 2 Щеше да е зрлищно

    16 0 Отговор
    ако бяха задигнали хладилници

    Коментиран от #6

  • 3 смоко

    8 1 Отговор
    Значи щом магазина е разбит с щанга - значи са щангисти. Елементарно Уотсън!
  • 4 Ххх

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "gggw":

    Не може да обвиняваш само МВР. И нищо да не коментираш за работата на съдебната система и наказанията, които се дават за такива престъпления. Доколкото знам, по Тошово време е имало един банков обир, извършителите са осъдени на смърт и присъдите са изпълнени. И не е имало повече банкови обири. Така че, работата на полицията е от важно значение, но без значително утежняване на предвидените в закона наказания, без едно значително по - бързо и ефективно съдебно производство, както се казва, ще си преливаме от пусто в празно.

    Коментиран от #8

  • 5 Bubbles

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "gggw":

    МВР няма вина, виновна е съдебната система, щото полицията и да ги хване тия, съдията ще ги пусне условно или ще им даде по няколко месеца в затврническо общежитие от общ характер и после по живо по здраво...
    ...А бизнес... кой бизнес? В България такова животно няма, има само робовладелци смучещи и работниците си и държавата.
  • 6 Bubbles

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "Щеше да е зрлищно":

    Да имаше биричка в тях щяха да взмеат някой. XD
  • 7 Гост

    2 1 Отговор
    Всичко идва от следователите..... Полицаите , ги хващат..... Колко пъти ,,,, са си залага ли живота,,,,, но има едно но...... Някой вдига телефона,,,, дава нареждания и каквото дознателя даде , по това съди и съдията.... Е и за това в затворите е пълно с дребни крадци..... Хванати без книжки,,,, наркомани,,, а боксовете големите дето вкарват коката са на вън,,,,,,,, убийство на пътя,,,,, един го съдят на затвор , а друг ако е син че или платежно способен с една условна..... Ако си събирал дръвца в сечището,,,, лежиш , но ако си направил престъпление заемащ висок пост , например със заменки и си присвоил много ,,, лежал си в ареста обвинен за престъпление спрямо държавата , ти дават една условна и после ставаш общински съветник.....и тн и тн
  • 8 Стоян

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ххх":

    По Тошково време нямаше банки.