Last news in Fakti

7 Ноември, 2019 15:11 2 431 2

Храбра касиерка на бензиностанция изгони въоръжен бандит

  • касиерка-
  • обир-
  • бензиностанция

Жената казала, че е натиснала паник бутона и всеки момент ще дойде полиция

Храбра касиерка на бензиностанция изгони въоръжен бандит - 1
Снимка: shutterstock

Храбра касиерка отказа въоръжен обирджия.

Маскираният мъж е нахлул тази нощ в столична бензиностанция. Влязъл и поискал от касиерката да му даде оборота, съобщи Би Ти Ви.

Тя обаче му казала, че е натиснала паник бутона и всеки момент ще дойде полиция. Чувайки това, мъжът е избягал от обекта без да вземе и стотинка.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДДРОнег

    13 1 Отговор
    Колкото и да е храбра, е имала късмет, че тоя е бил мишкар, ако беше някой коняк или др. психясал бандюга, щяхме да четем за пребита или недай си за убита касиерка...
    Абе не оставяйте сами жени нощно време, ве !!!
  • 2 масур

    8 0 Отговор
    Точно така е,жени нощем по обектите не трябва да се оставят. Трябва да има вече въоръжена охрана,освен камери и паник-бутони.