Last news in Fakti

11 Ноември, 2019 10:42 1 995 3

Издирват шофьор, убил велосипедист край Харманли

  • харманли-
  • любимец-
  • велосипедист

Колата е с гръцка регистрация и е намерена изоставена

Издирват шофьор, убил велосипедист край Харманли - 1
Снимка: Shutterstock

Полицията в Харманли издирва шофьор, ударил велосипедист и избягал от мястото. От МВР съобщават, че инцидентът е станал на 9 ноември вечерта на пътя Харманли-Любимец.

59-годишен шофьор от Гърция е бутнал мъж на колело, който е починал на място. По-късно колата е намерена изоставена в Любимец.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 2582

    6 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: 59-годишен шофьор от Гърция е бутнал мъж на колело - как пък решихте, че шофьора, който е бутнал пешеходеца е мъж и то на 59г., и грък? Нещо екстрасенски способности ли, кво ли?
  • 2 Pompev

    3 0 Отговор
    пак ли be
  • 3 Бандюга

    2 1 Отговор
    Извън конкретния случай( подкрепям коментар 1), все повече велосипедисти и не само загиват нелепо и все повече шофьори , причинили инцидент, сякаш се изпаряват. Нещо май ...някой не си върши работата. Още няма оповестени резултати за предишните подобни случаи.