Last news in Fakti

12 Ноември, 2019 15:03 7 398 15

Доживотен затвор за садиста, блудствал и пребил до смърт мъж

  • ерол мюмюн
Доживотен затвор за садиста, блудствал и пребил до смърт мъж - 1
Снимка: trafficnews.bg

Върховният касационен съд потвърди решение на Пловдивския апелативен съд, с което оставя в сила доживотна присъда спрямо Ерол Мюмюн от Харманли.

40-годишният жител на село Надежден получи тежката присъда за убийството на 24-годишния харманлиец Калин Георгиев. Престъплението бе извършено преди шест години на националния празник - 3 март, пише trafficnews.bg.

Ерол надрусал Калин в къщата му с амфетамин преди убийството. То е извършено в района на микроязовир - на половин километър от село Върбово. Във водоема полицаите открили обувките и чорапите на жертвата. Има данни, че преди да го удуши, Мюмюн е блудствал с него. След това го е пребил жестоко. Калин припаднал и Ерол го пренесъл до водата. Потопил тялото му в студената вода, като смятал, че охлаждането ще помогне на жертвата да се съвземе от побоя. Виждайки, че пострадалият не дава признаци на живот и че положението е изключително тежко, подсъдимият решил да търси помощ.

Ерол закарал тялото на младия мъж в харманлийската болница с твърдението, че го намерил на улицата в Надежден. Според свидетелски показания обвиненият в убийството обикалял около час из улиците на селото с БМВ-то си и молел приятелите на 17-годишния си син да правят сърдечен масаж на съблечения чисто гол труп. От аутопсията станало ясно, че Калин е починал от задушаване, като преди смъртта му са нанесени множество удари по тялото и главата.

Според Върховния касационен съд, Апелативният съд в Пловдив правилно е преценил, че решението на Хасковския окръжен съд е правилно и законосъобразно, както в частта за вината на подсъдимия и размера на наказанието, така и в гражданската му част.

Той е осъден да заплати на майката на пострадалия 70 000 лева за причинени болки и страдания.

Решението на Върховния касационен съд е окончателно.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Забелязъл.

    93 1 Отговор
    Брейййй немога да повярвам това е първата справедлива присъда срещу циганин за която чувам досега.

    Коментиран от #11

  • 3 Да доживотен

    20 3 Отговор
    С право на замяна. Той ще бъде пуснат срещу парична замяна. Не е справедливо. Уж си мислихме че всичко е добре. И изведнъж виждаме статия как тоз Ерол Маймун е освободен. България няма справедливост. Всичко е лошо.

    Коментиран от #9

  • 4 Behemoth

    8 6 Отговор
    Какво значи блудствал...туй любов някаква май...
  • 5 Руснак

    33 0 Отговор
    Смърт малко е доживотен.
  • 6 Доганчо

    1 19 Отговор
    Абе аз като ви казах са свършите Българите по еваш,еваш ги карайте какво е това душене наркотици хубаво че на трети март да си платят ама да няма показност като къртици действайте като типични Турци.

    Коментиран от #13

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 dffd

    15 2 Отговор
    На мен ми звучи като любовна свада. Явно младият мъж е обичал черни палки на бяло дупе,но нещата са излезли извън контрол. Присъдата е справедлива! Да гние гадта мръсна!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 месара

    19 0 Отговор
    абе не трябваше да премахват смъртната присъда, ама с тия европейски ценности......., престъпници да имат права!
  • 11 Хасан

    8 4 Отговор

    До коментар #2 от "Забелязъл.":

    Не е циганин, брачед ми е турчин.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 един българин

    1 0 Отговор
    Присъдата е ОКОНЧОТЕЛНА - за какви заменки говорите , не четете ли внимателно - до гроб ще бъде на топлото!
    Имало правосъдие в България !
    Но политиците и защитници на криминалният 30години преход - КОГА ЩЕ БЪДАТ НАКАЗАНИ?!