13 Ноември, 2019 16:22 1 302 5

Психичноболен преби до смърт майка си в Пловдив

  • пловдив-
  • убийство-
  • побой-
  • психичноболен

Тежко престъпление в апартамент в район "Тракия"

Психичноболен преби до смърт майка си в Пловдив - 1
Снимка: БГНЕС

Психичноболен мъж е пребил до смърт майка си в Пловдив. Полицията работи по разкриването на обстоятелствата около убийството на 59-годишната жена в район "Тракия", съобщи за Радио "Фокус" – Пловдив говорителят на ОДМВР.

Около 08.30 ч. днес в Пето Районно управление на МВР постъпил сигнал за неприятна миризма от апартамент в ж.к. "Тракия". При проверка на адреса входната врата отворил 27-годишен психично болен мъж. В една от стаите била открита мъртва 59-годишната му майка, със следи от насилие по тялото. Пред криминалистите синът направил самопризнания, че преди дни двамата се скарали и той нанесъл побой над жената.

Мъжът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. Процесуално-следствените действия продължават под прякото ръководство на наблюдаващия окръжен прокурор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Няма такава държава

    8 1 Отговор
    няма държавна политика за психично болните хора за съжаление. За роднините е непосилно да се спрвят с невменяем човек! За съжаление подобните случаи са ежедневие вече
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 000

    3 1 Отговор
    Здравейте всичко е виновно правителството и скапаните психиатри,защото всеки психично болен може да бъде стабилизиран,но лечението на тези болести изисква няколко години лечение.Когато ги пуснат от болницата и те спрат лекарствата симптомите се връщат с пълна сила.Цивилизованите страни имат мобилни групи и дори специално разработени лекарства,които наблюдават от разстояние дали болния днес си е изпил лекарствата.Ама Тея алчни политици,които толкова вече са се освинили,че приличат на глигани и булдоци не ги интересува.Дано някой ги заключиха и подпали в парламента някой ден.

    Коментиран от #4

  • 4 Xa xa xa

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "000":

    Я пак как е в другите страни ? Прости сти ама кументирати
  • 5 аааааааааа

    0 1 Отговор
    Какво му е на главата на Джелял Ксапина знаете ли? Тръбата за Гърция не постигна желаният медиен успех... Сега и срещата с Тръмп ако е пълен крах в отразяването, ще се съкращават медии вече! Толкова пари се наливат в кликата на ГЕРБ от комисионни, а народът нехае за светлите бъднини. Не може така евроатлантици, не.