Last news in Fakti

14 Ноември, 2019 10:32 10 298 17

Пловдивчанин "пусна ръка" на полицайка и псува наред

  • пловдивчанин-
  • полицайка-
  • дребно хулиганство

Магистратите го наказаха с акт за дребно хулиганство

Пловдивчанин "пусна ръка" на полицайка и псува наред - 1
Снимка: Shutterstock

Пловдивчанин бе глобен със 100 лева по указа за дребно хулиганство след скандал в Трето районно управление. Той вдигнал скандал на униформените, дори ги напсувал, като преди това "пуснал ръка" на следователка.

Сцената се разиграла преди дни, посред бял ден. Пловдивчанин бил повикан като свидетел в районното. Той обаче пристигнал под влияние на алкохол в структурното звено на МВР. След беседата с него, следователката го придружила до изхода. По стълбите обаче мъжът два пъти е пуснал ръка на униформената.

Възмутена от дръзките действия на свидетеля, дамата му направила забележка и дори го предупредила за последствията. Думите ѝ били чути и от нейни колеги във фоайето.

Полицаите също отправили остри критики към мъжа и това било разковничето на скандала. Ядосан пловдивчанинът започнал да крещи: „Кои сте вие? Не ми говорете на мен кво да правя”, последвано от груба псувня.

Последвал арест и отвеждане в килиите. Похотливият мъж бе изправен пред съда. В залата той изразил съжаление и помолил за снизхождение.

Магистратите го наказаха с акт за дребно хулиганство. В графата на финансовата санкция, съдът е вписал сумата от 100 лева.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бандюга

    87 3 Отговор
    Е как дребно хулиганство като посягя на длъжностно лице? Посягат на лекари, полицаи и други длъжностни лица, пък чакаме защита, помощ ред и спокойствие.
  • 2 Дядо Мрази

    84 4 Отговор
    100 кинта!?
    Смешна и жалка държавица.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ezio

    55 9 Отговор
    Требало е да я нагъзи а той, като само я подлъгал така става....
  • 5 290

    34 2 Отговор
    Въпросът е къде е "пуснал" ръка? Колкото до магистратите ,тъй като милиционерите са образували дело по УБДХ, и така са го представили на съда, резултата е такъв! 100 лв. и то най- вероятно е затова ,че ги е псувал. Горната граница е 500лв.! А законите се правят в НС от ГЕРБ! Така,че недоволните там. Съдът само прилага закона!
  • 6 dedo wi pras

    46 2 Отговор
    100 кинта да опипаш полицайка , начи да знам че за 500 може и да я мина..... смешна държава ..
  • 7 Българин

    21 4 Отговор
    Продажни и неадекватни съдии !
  • 8 гост

    26 4 Отговор
    Самият съд унижава полицаите, като следствие такива постъпки от пияни, дрогирани и прости същества спрямо полицаите ще станат ежеднение, а не рядкост. Я го осъдете на 200дни общественнополезен труд, да си загуби работа, ако има такава, или да работи нещо, което не иска, един акт за 1000лв, който да бъде преведен на полицайката и 10 дни в ареста с две години условно. Така ще се замисли дали ще пие и ще пипа полицайки, дотогава пожелавам на съдията същото каквото принуждава полицаите да търпят.

    Коментиран от #14

  • 9 Буко Баламата

    28 0 Отговор
    Демек 100 кинта струва да бараш полицайка по задника?

    Коментиран от #10

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 дедо

    20 0 Отговор
    Ми то 100 лв. струва да си викнеш проститутка!?
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Реалист

    15 2 Отговор
    А да й го туря на некадърната съдийка колко ще ми струва? Би трябвало около 200 лв някъде. Законът трябва да е еднакъв за всички, то ръка или орган, все тая
  • 14 Бандюга

    17 0 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    Идеята ти е перфектна, но неприложима, защото тоя е минал по УБДХ – от 100 до 500лв. За сравнение тия дни в Ирландия един си изхвърлил и завързал навън кучката с 6 малки кученца, та го установили за 25 минути и по бързата процедура го осъдили на 3 месеца ефективен затвор+ 600 часа общественополезен труд. Хора...животинки... България...Ирландия – тема за размисъл!!!
  • 15 МУСТАФА

    19 9 Отговор
    ...АМИ ГЛОБАТА ЯВНО
    МУ Е НАЛОЖЕНА ЗА ТОВА,
    ЧЕ САМО Е ВЪЗБУДИЛ
    ПОЛИЦАЙКАТА С ОПИПВАНЕ
    И НЕ Е ПРОДЪЛЖИЛ
    С НИЩО ПОВЕЧЕ,
    КАТО ПО ТОЗИ НАЧИН
    Е ПРОЯВИЛ НЕУВАЖЕНИЕ
    И ПРЕНЕБРЕЖЕНИЕ
    КЪМ ПОЛИЦАЙКАТА
    И ТЯ СЕ Е ПОЧУСТВАЛА
    ОБИДЕНА И ПРЕНЕБРЕГНАТА
    И МНОГО ОГОРЧЕНА...
  • 16 Koko

    3 1 Отговор
    Сигурно е пуснал и ръка на магистрата, ама той сигур джендар и си трае
  • 17 до гост

    5 2 Отговор
    Никога не коментирай правни въпроси.Излагаш се.Иначе изглеждаш грамотен човек!