20 Ноември, 2019 18:47 2 436 2

Закопчаха крадец на скъпоструваща техника на столичен булевард

  • заловен-
  • крадец-
  • багер

Той е конвоиран до ОДМВР - Бургас, където работата по образуваното досъдебно производство по случая продължава

Закопчаха крадец на скъпоструваща техника на столичен булевард - 1
Снимка: shutterstock

Криминалисти на ОДМВР-Бургас започнали разследване през месец юни, след получен сигнал за кражба на багер от района на строителен обект. Установено било, че след кражбата багерът е натоварен на камион и вероятно пласиран на друга строителна фирма. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

В хода на оперативните действия криминалистите влезли в следите на 50-годишен мъж от Стара Загора, с множество криминалистически регистрации, „специализирал“ се в кражби на голяма строителна техника. В резултат на извършената точна координация, тази сутрин мъжът е локализиран и задържан в района на столичния бул. „Тодор Каблешков“.

Той е конвоиран до ОДМВР - Бургас, където работата по образуваното досъдебно производство по случая продължава. Мъжът вече е привлечен в качеството на обвиняем за кражба на скъпоструваща строителна техника и с прокурорска заповед му е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“ за срок до 72 часа.

Под наблюдението на Бургаската районна прокуратура ще се изясняват всички детайли, свързани с престъпната дейност на задържания, включително и съпричастността му към други две аналогични кражби.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сериозно ли

    19 1 Отговор
    двама -трима като него в USA и ще ни докарат F-16 без пари :)
  • 2 ГОГИ.НАЕБИ.ГИ

    1 0 Отговор
    .В Англия едно време пиратите са ги правили
    Лордове а във Франция са ги бесели.Та няма лошо ако е за благото на народа