21 Ноември, 2019 12:00 3 873 8

Мъж краде велосипеди от подземен паркинг

  • велосипеди-
  • колела-
  • крадец

Случаят е от Варна

Мъж краде велосипеди от подземен паркинг - 1
Кадър Нова тв

Мъж задигна две колела от подземен паркинг на кооперация във Варна, съобщи Нова телевизия.

По думите на собственика кражбата е извършена на два етапа - първо е взето едното колело и е правено кръгче с него навън. Крадецът обаче забелязва, че на паркинга има още едно такова, което е било вързано с верига. Връща се и с подръчни средства го освобождава.

Собственикът твърди, че извършителят на деянието е младо момче от Варна и това не е била първата му криминална проява.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха ха ха

    12 4 Отговор
    Българин е, нали? Крадливо племе еййй

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 В МУТРЕНСКАТА ДЪРЖАВА Е ТАКА

    16 0 Отговор
    На мен ми откраднаха 3. Първото като го откаднаха успях бърже да издиря записи от камерите и го хванаха. Но понеже в БГ най стриктно се спазват правата на престъпниците не пожелаха да ми кажат имената му. След това от същото място ми откраднаха това колело плюс още две. Оставих Полицията да си свърши сама работата за да не открие колелетата. Сигурен съм, че крадеца е същия, но е защитен от Родната Полиция.
  • 5 гост

    15 0 Отговор
    Така е. Полицията ги пази. В моят блок двама, които ги има пределно ясно снимани в цял ръст и ясна видимост на лицата, обраха един апартамент и опитаха да влязат във втори. Всичко бе предадено на полицията, също така им беше предадена и информация за колата им. Но полицията до ден днешен нищо не е направила, казват само, че са известни на полицията и толкоз. Един вид регистрирали са ги, но не ги закачат. В така оплюваната САЩ може да те вкарат в затвора за кражба на дървки. У нас слиза някой селянин на бензиностанцията, пълни догоре и си тръгва, викаш полиция, даваш записа от камерите, а те ми викат: ооо, то е под 300лв и си тръгват. Това държава ли е?
  • 6 Доко

    4 0 Отговор
    Коментар даа родната полиция ни пази
  • 7 Цолов

    0 0 Отговор
    Крадеца е Николай Цолов - наркоман
  • 8 Няма

    0 0 Отговор
    Той вече е в следствения