Last news in Fakti

24 Ноември, 2019 17:27 7 501 4

Удариха дома на бизнесмен, докато празнува

  • обир-
  • дом-
  • бизнесмен-
  • сандански

В петък вечерта, семейството, което има оранжерии за производство на ранни зеленчуци, празнували рожден ден в механа в Сандански

Удариха дома на бизнесмен, докато празнува - 1
Снимка: shutterstock

Крупен обир в санданското село Дамяница вдигна на крак полицията в Сандански. В петък срещу събота е бил ограбен домът на известни в района земеделски производители от село Дамяница, съобщи Struma.com.

В петък вечерта, семейството, което има оранжерии за производство на ранни зеленчуци, празнували рожден ден в механа в Сандански.

Вероятно информирани за отсъствието им, крадци влезли в дома им в селото, отключили каса и откраднали 15 000 лева, две ловни карабини и много злато.

Когато стопаните се прибрали заварили дома си с краката на горе.

Според наши източници вече има задържан, заподозрян за обира. Кольо П., с прякор Ушко е първият, когото полицията вкара в полицейската клетка за установяване на съпричастност към крупния обир.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нюх

    12 7 Отговор
    За едни сватба, за други брадва. Айде 15 хилки, иди дойди ( за работници, снабдители и т.н.), ама много злато и ловни карабини( по закон трябва да са заключени)...та нещо понамирисва.

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "Нюх":

    Не виждаш ли какво са ти написали хората "отключили са каса" ...

    Коментиран от #3

  • 3 Нюх

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Много добре виждам, но едно е каса за пари е ценности, та не вярвам карабините да са били в нея,а? Оръжието се държи в друга каса и тя задължително се проверява от органите, та не вярвам да са си държали златото и парите в сейфа за оръжие.
  • 4 Коmapak

    7 0 Отговор
    Абе каквото и да говорите си е работар! Жалко за златото и парите. Знам как се изкарват пари с труд. Дано да ги хванат.